Πότε θα καταστήσει διαθέσιμη τη νέα δουλειά της η Μελίνα Ασλανίδου και ποιος είναι ο τίτλος της;

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία φωνή που έχει αγαπηθεί καθολικά κατά μήκος της σταδιοδρομίας της, βρίσκεται στο κατώφλι της κυκλοφορίας του νέου δίσκου της.

Το υπ’ αριθμόν τέσσερα ολοκληρωμένο προσωπικό άλμπουμ της καλλιτέχνιδας θα γίνει γεγονός λίαν συντόμως, περιέχοντας ολοκαίνουρια τραγούδια μαζί με επιτυχίες που έχουμε ήδη ακούσει και εντάξει στις προτιμήσεις μας.

Τα μουσικά κομμάτια που έχουν φέρει τα πρώτα «χρώματα» είναι το «Να Με Δικαιολογήσεις» (Γιώργος Παπαδόπουλος / Όλγα Βλαχοπούλου) και το «Προσωπική Επιλογή» (Γ. Παπαδόπουλος / Εύη Δρούτσα) και το καλοκαιρινό «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» (Γιάννης Χριστοδουλόπουλος).

Η συνετή πορεία της στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια και οι προσεκτικές επιλογές της έχουν αναδείξει τη Μελίνα Ασλανίδου, στη «Μελίνα» των θαυμαστών της, στη «Μελίνα» που ακολουθούν, στη «Μελίνα» που τους συντροφεύει με τα τραγούδια της.

Όλοι όσοι την αγαπούν, τη φωνάζουν με το μικρό της.

Κάτι που… «αναγνωρίζει» πια και η Μελίνα Ασλανίδου και το τοποθετεί στον τίτλο του επερχόμενου CD της.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου, όπως σας αποκαλύπτουμε πρώτοι, θα φέρει την ονομασία «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου».

Πότε θα φτάσει στα χέρια του κοινού της;

Όλα είναι έτοιμα για να διατεθεί επίσημα το άλμπουμ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μία γεμάτη καλοκαιρινή περιοδεία. Η κυκλοφορία του, λοιπόν, έχει οριστεί από τη Heaven Music για τις 30 Σεπτεμβρίου!

UPDATE: Τελικά μετά από μία αναβολή όπου δεν υπήρξε άλλη ενημέρωση, η ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου μετατέθηκε για τις 25 Οκτωβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας