Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ερμηνεύει και ενορχηστρώνει Μάνο Χατζιδάκι για μία παράσταση στην αυλή του θεάτρου «Χυτήριο».

Με τη φόρα του συγχρωτισμού με τον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα κάνει επίσκεψη στο «Χυτήριο», όπου για μία και μόνο βραδιά θα ερμηνεύσει δημιουργήματα μίας ακόμη ανυπέρβλητης μορφής:

Του μέγα μουσουργού Μάνου Χατζιδάκι. Του Χατζιδάκι του «Μεγάλου Ερωτικού», των «30 Νυχτερινών», της «Οδού Ονείρων»…

Η διετής σύμπραξη του νεαρού τραγουδιστή με το Μίμη Πλέσσα ευόδωσε δισκογραφικά με την κυκλοφορία (από τη Minos EMI) του άλμπουμ «Διασκευές». Εκεί, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου διασκεύασε και ενορχήστρωσε 10+3 κλασικά τραγούδια του συνθέτη, σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Με σύμμαχο μία κατασταλαγμένη καλλιτεχνική προσωπικότητα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έχει την άνεση να καλύπτει κάθε ερμηνευτική εσωτερική ανάγκη.

Τοιουτοτρόπως, καταλήγει στη γραφική αυλή του θεάτρου «Χυτήριο» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, για να ασχοληθεί με την ανεκτίμητη μουσική παρακαταθήκη που μας κληροδότησε ο προεξέχων Μάνος Χατζιδάκις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το Δελτίο Τύπου της παράστασης, ο Μαυρίκιος θα μας οδηγήσει «Σε μια βόλτα στο φεγγάρι, στο κόκκινο φεγγάρι, στο χάρτινο φεγγάρι που συνεχίζει να ονειρεύεται όπως τα παιδιά στη γειτονιά που ψάχνουν μ’ ένα άσπρο περιστέρι να βρουν την μαγική πόλη με τ’ αστέρι του βοριά.»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα αφήσει το ίχνος του στην ερμηνεία, στο πιάνο και στην ενορχήστρωση, δείχνοντας ότι «Στο Σείριο Υπάρχουνε Παιδιά».

Μαζί του θα συνυπάρξουν δύο εξαιρετικές φλαουτίστες, η Κωνσταντίνα Ρούσσου και η Χρυσάνθη Αυλωνίτου.

Εισιτήρια – Πληροφορίες

Σημείο Πολιτισμού «Χυτήριο»
Ιερά Οδός 44, Αθήνα

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα: 22:00

Γενική είσοδος: 10€
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Ταμεία θεάτρου «Χυτήριο» (καθημερινά από τις 16:00), viva.gr

Αφήστε το σχόλιό σας