«Στην Πολυθρόνα Του Κήπου» χωράνε όλοι. Εκεί παίρνουν θέση ο Μανώλης Φάμελλος με το Στάθη Δρογώση αλλά και σε μία απρόσμενα ευχάριστη σύμπραξη η Χάρις Αλεξίου.

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης κάθονται «Στην Πολυθρόνα Του Κήπου» για να ανατρέξουν, να εξιστορήσουν, να εκφραστούν και κυρίως να τραγουδήσουν μαζί με τους ξεχωριστούς καλεσμένους τους.

Έζησαν και συνεχίζουν να ζουν πολλά μαζί. Μπορεί να μην πρόλαβαν τη δημιουργία του κόσμου, όμως δημιούργησαν το δικό τους μουσικό κόσμο με αλλεπάλληλα ταξίδια σε κάθε γωνία της χώρας για να μοιραστούν την καλλιτεχνία τους.

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα κάνουν μία στάση στον Κήπο του Μεγάρου για να γράψουν στο «Κόκκινο Τετράδιο» όσα αντίκρισαν, γνώρισαν και έμαθαν γυρνώντας «Γύρω Απ’ Τον Ήλιο».

Μαζί τους σε μία απροσδόκητη συνεύρεση για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο θα βρεθεί η αγαπημένη τους και δική μας αγαπημένη φυσιογνωμία, η κορυφαία Χάρις Αλεξίου. Ένα μουσικό τρίγωνο με «μυστικά» που φτάνουν «Ως Την Άκρη Του Ουρανού Σου», καλλιτεχνικές εξομολογήσεις που έγιναν τραγούδια στον ομώνυμο δίσκο της ερμηνεύτριας και συνεχίστηκαν έως το τελευταίο της άλμπουμ.

Μία απρόσμενη συμμετοχή που έρχεται για να συγκινήσει, να διαπεράσει ψυχές και σώματα και να εντείνει τις απολαύσεις με το ανεπανάληπτο ταμπεραμέντο της χωρίς να επισκιάζει κανέναν.

Το σχήμα συμπληρώνουν ιδανικά οι μόνιμοι συμπαραστάτες του Μανώλη Φάμελλου και του Στάθη Δρογώση στη σκηνή. Ο ντράμερ των Φατμέ, Οδυσσέας Τσάκαλος και ο μουσικός – τραγουδοποιός Βαγγέλης Μαρκαντώνης.

«Στην Πολυθρόνα Του Κήπου» όλοι οι καλοί χωράνε. Το μόνο προαπαιτούμενο (που έχει ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία του) είναι το γνώθι σαυτόν. Μόνο όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου μπορείς είτε ως καλλιτέχνης είτε ως θεατής να δοθείς ολοκληρωτικά και να αφεθείς στο μουσικό ταξίδι.

Μία συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Minos EMI / Universal.

Πληροφορίες – Εισιτήρια

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016
Κήπος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: 12 €
Πώληση κατά την είσοδο: 14€

Προπώληση στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, στα καταστήματα Γερμανός και ηλεκτρονικά στο webticks.megaron.gr.

Πληροφορίες στο 210 72 82 833 και στο www.megaron.gr

Αφήστε το σχόλιό σας