Τις καλύτερες επιλογές που προέκυψαν από την  «Παραγγελιά» θα παρουσιάσουν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Κότσιρας.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας θα μοιραστούν το προσεχές καλοκαίρι τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» σε κάθε γωνία της Ελλάδας, μαζί με όλα τα πολύτιμα εφόδια που έχουν συλλέξει κατά μήκος της μακρόχρονης καριέρας τους.

Η αντάμωση των δύο σημαντικών ερμηνευτών στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τον περασμένο χειμώνα έδωσε υπόσταση στην ενεργή συμμετοχή του κοινού σε ένα ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στο δεύτερο σκέλος τα φώτα στρέφονταν στις προτάσεις των θαμώνων, στις δικές τους «Παραγγελιές» που επιθυμούσαν να ακούσουν από τη φωνή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Γιάννη Κότσιρα.

Εκεί ακούστηκαν μουσικά κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα. Τραγούδια των Νίκου Γούναρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Μίμη Πλέσσα, Φίλιππου Νικολάου, Γιάννη Πάριου, Διονύση Σαββόπουλου, Μάνου Λοΐζου και άλλων.

Όλα αυτά τα τραγούδια – νέα και παλιά, σε πρωτότυπες εκτελέσεις και διασκευές – που ανέδειξε το κοινό, τραγούδια με τα οποία διασκεδάζει, τα απολαμβάνει και χαίρεται να τα ακούει, θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα μέσα από τις ξεχωριστές χροιές που διαθέτουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας σε μία «Παραγγελιά» ανοιχτή προς όλους.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί:
– Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο)
– Άκης Αμπράζης (μπάσο)
– Κώστας Μιχαλός (κιθάρα)
– Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι)
– Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα)
– Άκης Γαβαλάς (τύμπανα)
– Steve Tesser (κιθάρα)

 

Αφήστε το σχόλιό σας