Ο Λευτέρης Πανταζής, o Ανδρέας Στάμος & η Χριστίνα Κολέτσα συνεχίζουν τις κοινές τους εμφανίσεις, που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο «Μαμούνια Live»!

Ο Λευτέρης Πανταζής μετά από τις πρόσφατες συνεργασίες του σε μεγάλες πίστες που στέφθηκαν ακόμα μία φορά με επιτυχία, πιστός στην παράδοση που τον θέλει πρωτοπόρο, επέλεξε για τον περασμένο, πλέον, χειμώνα ένα καλαίσθητο χώρο που φέρνει τον κόσμο κοντά και τον κάνει μια παρέα: το FRANGELICO UPPER CLASS.

Ο υψηλής αισθητικής χώρος που κέρδισε το καλοκαίρι την προτίμηση του κοινού, ετοιμάστηκε για το χειμώνα να γίνει το απόλυτο «Διασκεδαστήριο».

Με τον Ανδρέα Στάμο και τη Χριστίνα Κολέτσα στο πλάϊ του, ο Λευτέρης Πανταζής δημιούργησε μια συνταγή που έκανε τα βράδια μας πλουσιότερα σε κέφι, μουσική και χορό.

Μετά από πεντέμισι μήνες εμφανίσεων οι τρεις τραγουδιστές «μετακομίζουν» στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο «Μαμούνια Live» όπου και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από την Παρασκευή 28 Μαρτίου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

loading...