Στη Θεσσαλονίκη και στο «Fix Factory of Sound» σταθμεύει ο Κωστής Μαραβέγιας, για μία εμφάνιση – συνώνυμο της ενέργειας, της ξεγνοιασιάς και της χαρούμενης διάθεσης.

Ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει το πρόσταγμα να παραμείνετε στο… «Κατάστρωμα», καθώς το πλήρωμα θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας στάση για μία μόνο νύχτα.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη με γενικό τίτλο «Κατάστρωμα» κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τη Minos EMI / Universal και με την εξωστρέφεια που τη διαχέει έγινε ο «Φάρος» ενός ζεστού ταξιδιού.

Το οδοιπορικό ξεκίνησε με τρεις sold out συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αφού ο Κωστής Μαραβέγιας έστρωσε «Συγχωροδοπέταλα» σε διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα, βάζει στην πυξίδα του τη Θεσσαλονίκη και το «Fix Factory of Sound».

Όχι για «Μια Κυριακή Απόγευμα», όπως αναφέρει στο ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ του, αλλά για ένα πανηγυρικό Σάββατο βράδυ, στις 22 Οκτωβρίου.

Για μία μεγάλη γιορτή με σύμμαχο την ελπίδα, απομακρύνοντας ό,τι αποτρέπει την αισιοδοξία και παρεισφρέει στην στα ωραία της καθημερινότητας για να τα αλλοιώσει. Με σύμμαχο τη μουσική, το «θαύμα» που γεννιέται μέσα από εφτά νότες και γίνεται κομμάτι της ζωής μας.

«Πιες τη ζωή σαν το κρασί και μην ρωτάς προχώρα
Ζούμε μονάχα μια φορά, βάλε φωτιά, συγχώρα»

Ο Κωστής Μαραβέγιας με ξεκάθαρο πλάνο στις εμφανίσεις του, σε βραδιές με ακαταμάχητη γοητεία που έχουν μετατραπεί σε συνώνυμο της ενέργειας, της ξεγνοιασιάς, της χαρούμενης διάθεσης και του χορού, καλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης να προσέλθει στο «Κατάστρωμα» του «Fix Factory of Sound» και όλοι μαζί να γίνουν μία κεφάτη παρέα.

Πληροφορίες - Εισιτήρια

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016
Fix Factory of Sound

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 12€
Είσοδος: 14€
Καθήμενοι (με ποτό): 23€

Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt

Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου και Χαρούλης
για μία συναυλία μαζί

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Κωστής Μαραβέγιας - Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας