Ο Κωστής Μαραβέγιας προσθέτει δεύτερη βραδιά στη συναυλία του στον Κήπο του Μεγάρου, λόγω της εξάντλησης εισιτηρίων!

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει το εφετινό καλοκαίρι στο «Κατάστρωμα» για να απαλλάξει την καθημερινότητα από καθετί αρνητικό με τη νέα δισκογραφική δουλειά του και δύο ανεπανάληπτες συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου.

Για να φτάσει στον προορισμό του, ο Κωστής Μαραβέγιας βάζει ως «Φάρο» ένα ομότιτλο καινούριο τραγούδι που αποπνέει όλο τον αέρα από την Αθήνα (και όχι μόνο) μίας άλλης γοητευτικής εποχής.

Με κυριότερο συμβάν την επικείμενη κυκλοφορία του άλμπουμ «Κατάστρωμα» από τη Minos EMI, ο Κωστής Μαραβέγιας αναπλάθει ανεξίτηλες μνήμες από το παρελθόν και τις τριήμερες sold out συναυλίες του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, οι οποίες επέφεραν και ένα αξέχαστο live CD.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου σε μία βραδιά που είναι ήδη sold out και το Σάββατο 25 Ιουνίου ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί εκ νέου στον Κήπο του Μεγάρου για να μοιραστεί, να σκορπίσει και να οπλίσει με αισιοδοξία, ελπίδα και κέφι.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις θερινές και μη εμφανίσεις του καλλιτέχνη, η μουσική, ο χορός και η καλοκαιρινή ξενοιασιά θα κατέχουν την πιο ιδιαίτερη θέση.

Μία συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Minos EMI – Universal.

Πληροφορίες - Εισιτήρια

Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Ιουνίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: 12 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 €

Προπώληση εισιτηρίων στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής και στα καταστήματα Γερμανός.
Online προπώληση στο megaron.gr.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια, «Φάρος»

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Illegal - Φάρος (video clip)

Αφήστε το σχόλιό σας