Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου «βάζει ένα Πάριο» και… ο αγαπημένος τροβαδούρος εμφανίζεται αυτοπροσώπως!

Ένα χρόνο έπειτα από τη διασκευή στην κλασική επιτυχία «Του Αιγαίου Τα Blues», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ετοιμάζει τη δισκογραφική του επάνοδο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

Ο Κύπριος τραγουδιστής σμίγει πίσω από το μικρόφωνο με έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σε ένα μουσικό κομμάτι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Ο Γιάννης Πάριος, ο σπουδαίος αυτός ερμηνευτής, δημιουργός και πρωτίστως άνθρωπος, δεν αποστασιοποιείται επ’ ουδενί λόγω από τα μουσικά δρώμενα και γεμάτος αστείρευτο πάθος και άσβεστη δίψα στιγματίζει την εφετινή σεζόν με όποιο τρόπο μπορεί.

Οι χειμερινές εμφανίσεις του στο «Ιερά Οδός», η σύμπραξη με τους Stavento στο «Παιδί Μονάχο» αλλά και το προσωπικό ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο» είναι μόνο η αρχή.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου, «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο»!

Μολονότι έχει πραγματοποιήσει μία από τις πλουσιότερες καριέρες από άποψη επιτυχίας, ο Γιάννης Πάριος δεν επαναπαύεται. Παραμένει ακμαίος στο μουσικό χώρο και στέκεται συνεχώς δίπλα στις επόμενες γενιές καλλιτεχνών, δίνοντας αποκλειστικά μέσα από τη δουλειά του τις καλύτερες απαντήσεις.

Στην μεγαλύτερη δισκογραφική συνεύρεση της επιτυχημένης πορείας του, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει την τιμή να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που εμπνέεται ο Γιάννης Πάριος και στο οποίο μάλιστα συμμετέχει φωνητικά!

«Και βάζω έναν Πάριο»

Πόσοι έχουν βάλει ένα Πάριο στο πικ-απ, το κασετόφωνο, το CD player, το ραδιόφωνο… Ακόμα και στο αυτοκίνητο και το κινητό. Πόσοι έχουν βάλει τις ανεξίτηλες επιτυχίες του Πάριου για να αισθανθούν, να ερωτευτούν, να πονέσουν…

Όσοι έχουν βάλει ένα Πάριο για να τον ακούσουν με πάθος είναι πραγματικά πολλοί, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στη νέα επιτυχία του με τίτλο «Και βάζω ένα Πάριο» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εκφράζει με απόλυτο τρόπο τη μουσική συνήθεια με τη σταθερότερη αξία στο χρόνο. Ένα τραγούδι που δίνει την αφορμή να ανταποδώσουμε στο Γιάννη Πάριο όσα μας έχει χαρίσει και να του προσφέρουμε μία αφιέρωση, παρόλο που η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον αγαπημένο τροβαδούρο.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 6 Ιουνίου από τη Minos EMI, μείνετε συντονισμένοι!

«Και βάζω ένα Πάριο, στο αυτοκίνητο τέρμα κι ας με βλέπουν οι δίπλα στα φανάρια μες στο κλάμα… Σιγά το πράγμα!»

Αφήστε το σχόλιό σας