Στο δυναμικότερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν θα συμμετέχουν οι Kings, όπου θα «απογειώσουν» το κλίμα με την αστείρευτη ενέργεια και τις επιτυχίες τους.

Οι Kings, οι «βασιλιάδες» της ελληνικής δισκογραφίας, ετοιμάζονται για μία από τις σημαντικότερες συμπράξεις που έχουν πραγματοποιήσει στη σκηνή!

Η ονομασία τους, τους δικαιώνει και τα σκήπτρα τους ανήκουν δικαιωματικά.

Το σχήμα που δημιούργησαν ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, η Antonella και ο Teo Tzimas έκανε τη διαφορά με την εμφάνισή του στα εγχώριο μουσικό στερέωμα.

Οι επιτυχίες τους δεν είναι απλά πολύ μεγάλες, απαριθμώντας εκατομμύρια προβολών. Είναι και αλλεπάλληλες. Το γκρουπ γνωρίζει πως να αφήνει το αποτύπωμά του σε κάθε εποχή του χρόνου, δοκιμάζοντας συνεχώς διαφορετικά πράγματα.

«Όπου Κι Αν Πας», «2 Ζωές», «Στιγμές Μαγικές», «Follow The Night», «Λίγο Ακόμα», «More Than Ever», «Mojito», «Ας Είναι Ψέμα», «Bikini», «Εδώ Που Μ’ Άφησες», «Παγωτό».

Ο πήχης ανεβαίνει διαρκώς και το συγκρότημα αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με επιτυχία.

Η καινούρια σεζόν πλησιάζει και οι Kings καταστρώνουν τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

Η αρχή όσων επίκεινται αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Από τις αρχές Οκτωβρίου, ένα ακαταμάχητο και ακατανίκητο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα μονοπωλήσει τις επιλογές του κοινού και οι Kings δε γίνεται να μη συμμετέχουν σε αυτό!

Ο Γιάννης Πλούταρχος σμίγει με την Πέγκυ Ζήνα στο «Posidonio», για δεύτερη φορά στην πολυετή διαδρομή τους. Οι Kings θα είναι εκεί για να «απογειώσουν» ακόμη περισσότερο το κλίμα με την αστείρευτη ενέργεια που τους διακατέχει.

Αναμφίβολα, πρόκειται για το δυναμικότερο σχήμα της χρόνιας!

Μην το χάσετε:
Η νέα επιτυχία των Kings λιώνει στα χείλη σαν… «Παγωτό»!

Kings - Παγωτό (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας