Η Katerine Duska πήρε με τη σειρά της το μικρόφωνο των υποβλητικών «The Church Sessions» του «Pepper» και απέσπασε για πολλοστή φορά το θαυμασμό.

Τα «The Church Sessions» γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας υποδέχτηκαν τον περασμένο Απρίλιο την αποκάλυψη της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής Katerine Duska.

Στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο κέντρο της πόλης και με την αρωγή του Pepper 96.6, αγαπημένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα αιφνιδιάζουν με ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα συντεθειμένο από τις πιο απρόσμενες επιλογές.

Το αποτέλεσμα μόνο μαγευτικό θα μπορούσε να ήταν.

Η Katerine Duska πήρε το μικρόφωνο στο δεύτερο κατά σειρά Church Session που διοργανώθηκε και ένα μέρος όσων διαδραματίστηκαν εκείνο το καθάριο βράδυ έρχεται για πρώτη φορά στο φως της ευρείας δημοσιότητας.

Αποτινάσσοντας οτιδήποτε περιττό τόσο στις ενορχηστρώσεις όσο και στο περιβάλλον, η Katerine Duska απέσπασε για πολλοστή φορά το θαυμασμό εντείνοντας την επιβλητική και απόκοσμη ατμόσφαιρα και συνάμα ψυχολογία με σύμμαχο ένα σπάνιο, αμίμητο και πηγαίο ταλέντο και μία ομάδα εξαίρετων μουσικών.

Όσα επέλεξε να ερμηνεύσει χαρακτηρίστηκαν από την απαράμιλλη ικανότητά της να συνηχεί ταυτόχρονα διαφορετικές μελωδίες και είδη, σε ένα live που «δραπέτευσε» από τα επίγεια.

Στα παρακάτω video μπορείτε να «παρεισφρήσετε» στο Church Session της Katerine Duska και να απολαύσετε με την ιδιαίτερη φωνή της μία διόλου συνηθισμένη αντίληψη του θρυλικού «Life On Mars του David Bowie, του συναισθηματικού μπλουζ «Since I’ve Been Loving You» των Led Zeppelin, του dance-pop hit «Girls Just Wanna Fun» της Cyndi Lauper μέχρι και της μεγαλύτερης έκπληξης, μίας θύμησης από το ελαφρό τραγούδι με το «Από Μέσα Πεθαμένος» του Αττίκ που τραγούδησε πρώτη η Δανάη.

Σημ.: Το debut album της Katerina Duska με τίτλο «Embodiment», όπου η ίδια ερμηνεύει και δημιουργεί τα τραγούδια, κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

«Life On Mars»:

«Since I’ve Been Loving You»:

«Girls Just Wanna Have Fun»:

«Από Μέσα Πεθαμένος»:

Αφήστε το σχόλιό σας