Φτάνει πια υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να συζητήσουμε

Τι στιγμή που η κόντρα μεταξύ του Kanye West και της Taylor Swift καλά κρατεί, ή Selena Gomez, προσπαθώντας έμμεσα να ηρεμήσει την κατάσταση για το καλό της φίλης της γράφει πως λέει πως κουράστηκε με την όλη ιστορία.

Η Selena έγραψε στο twitter για το θέμα, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τη showbiz αλλά και για τον κόσμο που δεν ασχολείται με κάτι πιο σημαντικό.

Βόμβα: Η Kim Kardashian μόλις ξεφτίλισε την Taylor Swift (video)

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να μιλήσουμε για … Γιατί δεν μπορούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τη φωνή τους για κάτι αξίζει;»

Και Selena συνέχισε λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι το μίσος, σε οποιαδήποτε μορφή»

Η ιστορία ξεκίνησε το 2009 στα VMA, όταν ο West διέκοψε την ομιλία της Swift μετά τη βράβευσή της για το best female video, λέγοντας πως καλύτερο βίντεο ήταν αυτό της Beyonce.

Τώρα εδώ και λίγους μήνες με αφορμή ένα στίχο του «Famous», – τραγούδι από το νέο άλμπουμ του Kanye West – και αν η Taylor είχε δώσει άδεια για το στίχο ή όχι, οι δύο τους συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν.

Τώρα ζούμε το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας με την Kim Kardashian να έχει μπει στη μέση, παίρνοντας όπως είναι φυσικό το μέρος του συζύγου της και ανεβάζοντας στο Snapchat της μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Kanye και Swift.

Αφήστε το σχόλιό σας