Το ομορφότερο video που θα δείτε σήμερα!

Η Selena Gomez ανεβάζει στο Instagram ένα σούπερ χαριτωμένο βίντεο που κατά πάσα πιθανότητα θα σας κάνει πραγματικά να κλάψετε με δάκρυα χαράς.

Η λατρεμένη Selena έκανε το όνειρό της εφτάχρονης Audrey Nethery πραγματικότητα, χορεύοντας μαζί της σε ένα από τα τελευταία Meet & Greet του Revival Tour στο Louisville και το video ίσως είναι το ομορφότερο πράγμα που έχουμε δει όλη την εβδομάδα.

Finally got to meet this sweetheart -she owned it fully

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Η μικρή Audrey πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται αναιμία Ντάιαμοντ Μπλάκφαν (DBA).  Ένα από τα σπανιότερα σύνδρομα που εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια της πρώιμης βρεφικής και παιδικής ηλικίας. Προκαλείται από την αδυναμία παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων από το μυελό των οστών.

Η Selena Gomez κερδίζει το Carpool Karaoke ανεβαίνοντας στο τρενάκι του λούνα παρκ και τραγουδώντας Taylor Swift

Η μικρή έχει υποβληθεί ήδη σε 20 μεταγγίσεις αίματος, ενώ περισσότερες αναμένεται να γίνουν στο μέλλον.

selena-gomez-audrey-nethery-1

Audrey γεννήθηκε επίσης όπως διαβάζουμε και με μια τρύπα στην καρδιά της και λυκόστομα και τα στεροειδή που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των παθήσεων της την κάνουν να μην αναπτύσσεται τόσο γρήγορα όσο τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Όμως η γενναία μικρή ποτέ δεν έχει αφήσει καμία από αυτές τις δυσκολίες να την πτοήσουν.

Αφήστε το σχόλιό σας