Λείπει όλο και λιγότερο …

Η Lady Gaga είναι έτοιμη να επιστρέψει, το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτος και γι’ αυτό το λόγο τις τελευταίες εβδομάδες περνάει πολλές ώρες κλεισμένη στο studio.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Τον περασμένο Ιανουάριο σε συνέντευξή της στο V Magazine η τραγουδίστρια του «Bad Romance» είχε αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες για το νέο του άλμπουμ.

«Έγραψα πραγματικά πολύ τη χρονιά που πέρασεΤώρα σκέφτομαι περισσότερο σε αυτό που θέλω να πω και αυτό που θέλω ν’ αφήσω στη Γη. Θα υπάρχει λίγο από τον πόνο μου στο άλμπουμ, είναι σίγουρο, αλλά θα είναι περισσότερο απ΄αυτό. Το προηγούμενο άλμπουμ ήταν γεμάτο πόνο, όλος ο δίσκος, ήταν σχεδόν σαν να μην μπορείτε να το καταλάβετε. Τώρα, το show μου δίνει μια διέξοδο για να βάλω τα πράγματα κάπου, έτσι όταν φτάσω στο πιάνο είμαι ελεύθερη και είμαι σε μια μέρος πιο βαθύ. Τώρα έχω κάτι τελείως διαφορετικό να εξερευνήσω.»

Χθες, η Mother Monster άνοιξε τις πόρτες το studio της στο V magazine, που την απαθανάτισε ενώ δούλευε για το νέο της άλμπουμ.

Checking in with @ladygaga in the recording studio. What's up, girl? #LG5

A post shared by V Magazine (@vmagazine) on

Αλλά και ο RedOne μας δίνει περισσότερα info για το #LG5, ο γνωστός παραγωγός της Lady Gaga αποκάλυψε ότι έχει ήδη δημιουργήσει 8 νέα τραγούδια και πρόσθεσε ότι όλα είναι δυνατά hit!

Ενώ περιμένουν να ακούσουμε τη νέα μουσική της miss Germanotta ας ξαναθυμηθούμε το «artRAVE Tour».

Αφήστε το σχόλιό σας