Για την μίμηση της στο YFSF.

Η Μελίνα Μακρή δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι η μίμηση της στο show του Ant1 θα έφτανε στα μάτια της Lady Gaga. Πόσο μάλλον ότι η ίδια θα έγραφε προσωπικό σχόλιο προς την Μελίνα για να την συγχαρεί για την εμφάνιση και την φωνή της. Και όμως έγινε.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της  Μελίνας Μακρή σαν Lady Gaga στο Your Face Sound Familiar

Η παγκόσμια star αφιέρωσε χρόνο τόσο για να παρακολουθήσει την εμφάνιση της Μελίνας ως Lady Gaga στο Your face sounds familiar της προηγούμενης Κυριακής, όσο και για να την ευχαριστήσει για την ωραία στιγμή που της χάρισε, στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Ένα μεγάλο χειροκρότημα στο τερατάκι – αδερφή μου από την Ελλάδα. Μου έφερε στο μυαλό συναρπαστικές αναμνήσεις από την εποχή του “The Fame”. Πολύ όμορφη φωνή και η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να γίνει σε μεταμφίεση. Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες τον εαυτό μου! Xέρια ψηλά για τα μικρά τερατάκια της Ελλάδας και χέρια ψηλά για τη Μελίνα», σχολίασε η Lady Gaga σύμφωνα με το site dreamofgaga.com, τον ελληνικό ιστότοπο για τους φανατικούς οπαδούς της, μέσω του manager της, Bobby Campbell

melina-gaga-post

Φυσικά η Ελληνίδα τραγουδίστρια ευχαριστήσω το manager της Gaga από τον λογαριασμό της στο facebook.

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/melina.makrisc/posts/1119534994735213:0″ bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας