Θα είναι οι Daft Punk στο Coachella 2017;

Λίγοι μήνες μένουν μέχρι να αποκαλυφθεί το lineup του Coachella 2017, αλλά φαίνεται ότι headliners του φεστιβάλ μπορεί να έχουν ήδη διαρρεύσει.

Ένα post στο reddit ισχυρίζεται ότι Beyoncé, Radiohead και Kendrick Lamar θα είναι οι headliners του φεστιβάλ το 2017, επικαλούμενο στοιχεία από πολλαπλές πηγές.

Και τα τρία ονόματα στέκουν. Η Beyoncé έχει κάνει την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του σετ του Jay Z και  της Solange στο φεστιβάλ στο παρελθόν και δεν έχει παίξει σε πολλά φεστιβάλ των ΗΠΑ. Οι Radiohead θα περιοδεύσουν στις ΗΠΑ την άνοιξη και έπαιξαν σε δύο show στο LA φέτος που host ήταν ο υποστηρικτής του Coachella, Goldenvoice και ο Kendrick δεν έχει παίξει στο φεστιβάλ από το 2012, λίγους μήνες πριν από το άλμπουμ του Good Kid, M.A.A.D City κυκλοφορήσει.

Επίσης αυτή η διαρροή «σκοτώνει» τις απανταχού φήμες πως οι Daft Punk θα παίξουν στο φεστιβάλ, εκτός και αν τα ρομπότ αποφασίζουν να περιοδεύσουν (όπως φημολογείται έντονα) και λάβουν προσφορές εντός των προσεχών μηνών. Από την άποψη της πολυμορφίας, αυτοί οι headliners του Coachella δίνουν στο festival ένα ακόμα πιο ποικιλόμορφο και δυνατό σύνολο.

Το επίσημο lineup του Coachella 2017 βγαίνει στις αρχές του επόμενου έτους, πιθανόν Ιανουάριο. Αλλά μείνετε συντονισμένοι στο hit channel για ότι νέες ειδήσεις σχετικά με το Coachella κυκλοφορήσουν.

Αφήστε το σχόλιό σας