Πρώτα η ασφάλεια!

Για κάθε star είναι πάντα ωραίο και δίνει κίνητρο να βλέπει τους fan του έτοιμους να τους υποδεχτούν όταν έρχονται στη πόλη τους, αλλά συχνά η κατάσταση ξεφεύγει. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ατυχήματα που προκαλούνται από την υπερβολικό ενθουσιασμό των fan, ειδικά αν αυτοί είναι υπεράριθμοι. Και γι΄αυτό οι Fifth Harmony πήραν το μέρος του σωματοφύλακά τους μετά τα τελευταία γεγονότα.

https://twitter.com/laurensbih/status/750091409877831680

Τις τελευταίες ώρες στα social media κυκλοφορούν βίντεο από ένα περιστατικό που δείχνουν τους σωματοφύλακες να απομακρύνουν, σύμφωνα με ορισμένους fan, κορίτσια με τρόπο κάπως απότομο με την άφιξη των Fifth Harmony στη Βραζιλία. Τα κορίτσια ήθελαν να απαντήσουν άμεσα και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

«Μερικές φορές ξεχνάτε ότι είστε εκατοντάδες και εμείς μόνο 5», έγραψαν στο Twitter «Και ήμασταν εκεί. Ένα κορίτσι πήγε προς στις πόρτες των δωματίων (στο ξενοδοχείο) της Dinah και Lauren για να πάρει ένα αυτόγραφο. Ο σωματοφύλακας απλά εξασφάλισε ότι δεν θα τις ακολούθησε, έκανε τη δουλειά του».  Και γνωρίζουμε, πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια  σε καιρούς σαν κι αυτούς!

 

Αφήστε το σχόλιό σας