Elle Goulding

Αν το 2012 χάσατε το «Halcyon Days» της Ellie Goulding, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας. Το άλμπουμ επανακυκλοφορεί με 7 νέα κομμάτια, όπως το super hit «Burn» και φυσικά το «I Need Your Love» του Calvin Harris feat. Ellie

Ακολουθεί η tracklist του άλμπουμ και το video της κομματάρας «Burn» που τα σπάει στα chart.


1. Don’t Say A Word
2. My Blood
3. Anything Could Happen
4. Only You
5. Halcyon
6. Figure 8
7. Joy
8. Hanging On
9. Explosions
10. I Know You Care
11. Atlantis
12. Dead In The Water
13. Lights
14. Calvin Harris feat. Ellie Goulding – I Need Your Love
15. Burn (produced by Greg Kurstin)
16. Goodness Gracious
17. You My Everything
18. Hearts Without Chains
19. Ellie Goulding & Madeon – Stay Awake
20. Under Control
21. Ellie Goulding and DJ Fresh – Flashlight
22. How Long Will I Love You

Like Love Haha Wow Sad Angry