Η Έλενα Παπαρίζου παίρνει το χρίσμα για το διαγωνισμό των Eurovision fan clubs για τέταρτη συνολικά φορά.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει συνυφάνει πλέον το όνομά της με καθετί αφορά τη Eurovision και τη χώρα μας.

Μετά τις δύο συμμετοχές της εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα (2001 με τους Antique και το ανεπανάληπτο 2005 με το νικητήριο «My Number One) και τη διεκδίκηση της σουηδικής εκπροσώπησης παίρνοντας μέρος στο Melodifestivalen το 2014, η τραγουδίστρια παίρνει ξανά το χρίσμα για άλλον έναν διαγωνισμό που σχετίζεται με τη Eurovision.

Ο OGAE, ο σύνδεσμος των fan clubs της Eurovision, διοργανώνει ετησίως τη δική του μουσική αναμέτρηση με τραγούδια από όλες τις χώρες που λαμβάνουν μέρος στον πανευρωπαϊκό θεσμό.

Το «OGAE Song Contest», μάλιστα, διατηρεί αναλλοίωτο το σύστημα βαθμολογίας της Eurovision.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρεθεί υποψήφια στο διαγωνισμό τρεις φορές κατά το παρελθόν. Το 2006 με το «Mambo» όπου πήρε και την πρώτη θέση, το 2007 με το «Μαζί Σου» (3η) και το 2013 με το «Ένα Λεπτό» (11η).

Η επιλογή των τραγουδιών κάθε χώρας γίνεται αποκλειστικά από το κοινό.

Οι Έλληνες fans της Eurovision, λοιπόν, επέλεξαν για άλλη μία χρονιά την Έλενα Παπαρίζου για να πάρει μέρος στο OGAE Song Contest με την προηγούμενη επιτυχία της, «Μισή Καρδιά».

Μία γλυκόπικρη μπαλάντα σε μουσική των Chris Mazz και Andy Nicolas και στίχους των Γιάννη Δόξα και Andy Nicolas που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο από τη Minos EMI.

Ο εφετινός διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί εικονικά στην πόλη Lüneburg της Γερμανίας, χωρίς να ακολουθηθεί από live acts και την παρουσία καλλιτεχνών.

Μην το χάσετε:
Η Έλενα Παπαρίζου δίνει εικόνα
στην πιο εκρηκτική «Fiesta» του καλοκαιριού!

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - Fiesta (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας