Μία σύμπραξη με δύο σημαντικούς Σουηδούς καλλιτέχνες – από την υποκριτική και το τραγούδι – θα υλοποιήσει η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε τα χειμερινά σχέδιά της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε χθες (31/07) προσκεκλημένη του Θέμη Γεωργαντά στο Mad TV σε μία ειδική εκπομπή για τα 20 χρόνια του «Ο.Κ.» και εκεί μίλησε για ό,τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα αλλά και για όσα καταστρώνει για το μέλλον.

Το φθινόπωρο και ένα μέρος του χειμώνα η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να βρεθεί στη Σουηδία για μία ξεχωριστή συνεργασία με δύο σημαντικά ονόματα της σκανδιναβικής χώρας, ένα από το χώρο της υποκριτικής και ένα από αυτόν του τραγουδιού.

«Fiesta»: Δείτε το video clip για τη νέα επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου!

Το concept του show που έχουν σχεδιάσει έχει προδιαγραφές από το αμερικανικό Las Vegas των 40’s και των 50’s.

Οι παραστάσεις τους θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσουν στις 17 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να μην ρωτήθηκε και να μην τοποθετήθηκε ευθέως για τις φήμες που τη θέλουν στην καρέκλα του «The Voice», όμως η απάντησή της έδωσε την κατεύθυνση:

«Μετά θα επιστρέψω. Έχω ωραίες προτάσεις. Θέλω λίγο να το σκεφτώ, με ελκύουν πολλά πράγματα για να κάνω και θέλω ταυτόχρονα να τα κάνω όλα. Αλλά δε γίνεται δυστυχώς όλα να τα κάνουμε. Είναι πολύ ωραίες προτάσεις και εύχομαι κατά κάποιον τρόπο να τα κάνω όλα αλλά με τη σειρά, δηλαδή να μπορέσω να τα χωρέσω όλα αυτά που θέλω να κάνω.»

Μην το χάσετε:
Η Έλενα Παπαρίζου δίνει εικόνα
στην πιο εκρηκτική «Fiesta» του καλοκαιριού!

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - Fiesta (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας