Το δραματικό σίριαλ «Ζωή Μου» θα συνοδεύεται από την Έλενα Παπαρίζου και την ερμηνεία της στο τραγούδι τίτλων δια χειρός Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Η Έλενα Παπαρίζου θα ντύσει με τη φωνή της το soundtrack της νέας τηλεοπτικής σειράς «Ζωή Μου».

Τρεις αχώριστες φίλες, τρεις διαφορετικές πορείες, ένας λάθος έρωτας και ένα μεγάλο μυστικό. Με αυτή τη σεναριακή βάση έρχεται με υψηλές βλέψεις στη μικρή οθόνη η ελληνοκυπριακή παραγωγή που θα προβάλλεται καθημερινά μέσω της συχνότητας του Star (στην Ελλάδα) και του Mega (στην Κύπρο).

Όπως είχε αναδυθεί στην επιφάνεια πρόσφατα, το τραγούδι που θα συνοδεύσει τους τίτλους αρχής του σίριαλ θα επιμεληθεί συνθετικά και στιχουργικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Όμως αυτό που κρατούταν καλά φυλαγμένο ήταν το όνομα του καλλιτέχνη που θα ερμηνεύσει το συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι.

Όπως προκύπτει από τις δημοσιεύσεις τους, η σαγηνευτική Έλενα Παπαρίζου θα κάνει… «Fiesta» στο soundtrack του «Ζωή Μου» και για το σκοπό αυτό βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

«Fiesta»: Η νέα μεγάλη επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα ακούσουμε την Έλενα Παπαρίζου σε παρόμοιο εγχείρημα, αφού κατά το παρελθόν έχει τραγουδήσει με επιτυχία το τραγούδι τίτλων της σειράς «Μαζί Σου» και το soundtrack της ταινίας «Το Φιλί Της Ζωής».

Δείτε τις αναρτήσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου:

Studio time 🎤💿🎙❤️ Having fun with my friend @konstantinoschristoforou 😘

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας