Γιώργος Χατζηνάσιος και Γιώργος Θεοφάνους. Δύο συνθέτες, δύο πιάνα, αναρίθμητα τραγούδια. Δύο σπουδαίες διαδρομές που τέμνονται στο «Baraonda».

Δύο συνθέτες, δύο πιάνα, δέκα φωνές και μία δεκαμέλης ορχήστρα συναθροίζονται στο «Baraonda».

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, εκπρόσωποι δύο διαφορετικών γενιών που ο καθένας έχει χαράξει την προσωπική καταξιωμένη πορεία του, διασταυρώνουν την πείρα και την καριέρα τους σε μία σπάνια συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Το υπέροχο περιβάλλον και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του «Baraonda Music Hall» θα υποδεχθεί μετά χαράς τις δύο μουσικές προσωπικότητες για να κατακλύσουν την ατμόσφαιρα με τις διαχρονικές και μεγάλες επιτυχίες του χθες και του σήμερα που απλόχερα μας έχουν χαρίσει.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους δε θα είναι μόνοι τους στο «Baraonda». Θα έχουν τη συνοδεία των ταλαντούχων ερμηνευτών: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανακίδη.

Στην ιδιαίτερη έναρξη του προγράμματος συνδράμουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο Ντίνος Γεωργούντζος.

Με αφετηρία τα ασπρόμαυρα πλήκτρα του πιάνου, οι δύο μουσικοσυνθέτες θα αφηγηθούν δια της μουσικής οδού πως «Ο δικός τους ο δρόμος» τους οδήγησε σε μία σπουδαία διαδρομή. Μία διαδρομή που τους τοποθετεί αντίκρυ, πάντα στο πιάνο, για να δημιουργήσουν ένα θεσπέσιο μωσαϊκό τραγουδιών μέσα από την αντίστιξη του ρεπερτορίου του.

Από τις 14 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο «Baraonda Music Hall».

Αφήστε το σχόλιό σας