Να πως θα φτάσετε τα  90 εκατομμύρια follower

Η Selena Gomez είναι επίσημα η βασίλισσα του Instagram. Δεν είναι μόνο η star με τους περισσότερους followers, αλλά το προφίλ της έχει και τη φωτογραφία με τα πιο πολλά like ever.

Πώς η SelGo κατάφερε να τους ξεπεράσει όλους; Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τη στρατηγική της στα  social και εμείς κρατήσαμε σημειώσεις.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

«Βγάζω μια φωτογραφία και λέω, «Ω, θα ήταν ωραία στο Instagram, πρέπει να την δημοσιεύσω». Ξέρω ότι είναι βαρετό, αλλά είναι αυτό που πραγματικά κάνω»

Με λίγα λόγια, η Selenα απλά ακολουθεί το ένστικτό της και δημοσιεύει αυτό που την ευχαριστεί, χωρίς να σκέφτεται αν θα αρέσει ή όχι.

«Να γίνω το άτομο με τους περισσότερους follower στο Instagram δεν ήταν ένας από τους στόχους μου», αποκάλυψε  η Μις Gomez, εκ των οποίων πάντα εκτιμάμε την ταπεινότητα.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες της Selena Gomez στο Instagram!

Jingle ball in Oakland!! Man I'm getting pumped for tour…. Thank you @wild949

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Κοιτώντας το προφίλ της Selena βλέπουμε επαγγελματικές φωτογραφίες, αλλά και selfie με φίλους και τις φωτογραφίες από συναυλίες. Ένα ωραίο μείγμα που μας δείχνει τη ζωή ενός σούπερ σταρ!

«Προσπαθώ να βρω την ισορροπία ανάμεσα στο να είμαι η ίδια και να κάνω ποστ μια ωραίο selfie με καλό φωτισμό»

Μετά από αυτό είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη τις συμβουλές τηςSelena, αν και το να φτάσει κάνεις τα 89 εκατομμύρια follower θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο.

Αφήστε το σχόλιό σας