Για μια ακόμα φορά είναι εκπληκτική!

Κατά τη διάρκεια του Humane Society Gala Ball η Kesha εξέπληξε τους πάντες όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Til It Happens To You”, την όμορφη μπαλάντα υποψήφια για Όσκαρ γράφτηκε από τη  Lady Gaga και τη Diane Warren.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι σε κάθε άνδρα, γυναίκα, παιδί και ζώο που έχει κακοποιηθεί», είπε η Kesha στην αρχή του τραγουδιού.

Η τραγουδίστρια του “Die Young” ευχαρίστησε στο Instagram τις δύο συγγραφείς του τραγουδιού, δίνοντας ένα όμορφο μήνυμα ελπίδας.

«Ευχαριστώ τον Θεό που μας έδωσε τη @ladygaga και το «Til It Happens To You» (γραμμένο από την ιδιοφυΐα @warren_diane + Gaga) είναι μια μαρτυρία τόσο ευάλωτη, θάρρους και ελπίδας. Ευχαριστώ και τις δυο σας που φέρατε αυτό το μήνυμα στον κόσμο, με τη μορφή ενός όμορφου τραγουδιού σαν αυτό. Για μένα ήταν μια τιμή να το τραγουδήσω χθες το βράδυ. Είμαστε τόσο τυχεροί που σας έχουμε και τις δύο. Με πολύ θάρρος, δύναμη και αλήθεια, μπορούμε να αλλάξουμε το σύστημα. Όταν οι γυναίκες βοηθούν η μια της άλλη μπορούμε να αλλάξει τον κόσμο. Η αλήθεια δεν μπορεί να σταματηθεί. Σας αγαπώ κορίτσια».

Η mother Monster που πρέπει να είδε live τη Kesha και από το προφίλ της στο twitter της έδωσε συγχαρητήρια για την εκπληκτική ερμηνεία.

«Ήσουν υπέροχη. Ένωσα τον πόνο σου όταν τραγουδούσες. Αυτοί οι τύποι δεν θα είναι επικεφαλής για πάντα. Η σοφία των γυναικών αυξάνεται. Πάμε πιο δυνατά»

Αφήστε το σχόλιό σας