Ο Paul McCartney εκμυστηρεύτηκε ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά τη διάλυση των «σκαθαριών» και σκεφτόταν να εγκαταλείψει τη μουσική

Σε κατάθλιψη έπεσε ο Paul McCartney μετά την διάλυση των Beatles, το 1970, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να πίνει πολύ και βρέθηκε ένα βήμα πριν εγκαταλείψει τελείως την μουσική.

Μιλώντας για την καριέρα του στην εκπομπή Mastertapes για το Radio 4 του BBC, ο μουσικός αναφέρθηκε και στο πώς δημιούργησε το συγκρότημα Wings.

«Ήμουν σε κατάθλιψη. Ήταν η διάλυση μιας μακρόχρονης φιλίας. Έτσι άρχισα το ποτό. Στην αρχή ένιωθα σπουδαία, στη συνέχεια όμως όχι και δεν είχα ούτε μία καλή στιγμή… Ήθελα να γυρίσω πίσω στο σημείο μηδέν, έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τους Wings».

Ο τραγουδοποιός μίλησε και για την κριτική που ασκήθηκε στους Wings, συμφωνώντας ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Linda, που πέθανε το 1998, πίστευαν ότι το συγκρότημα «δεν ήταν τόσο καλό».

«Ξέραμε ότι η Linda δεν ήξερε να παίζει, αλλά έμαθε και κοιτάζοντας πίσω, είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα».

Ο McCartney μίλησε και για την σχέση του με τον John Lennon. «Ήταν θαυμάσιο που βρεθήκαμε ξανά μαζί πριν πεθάνει», είπε, ενώ τραγούδησε ένα τραγούδι που έγραψε το 1982 για τον Lenon. «Είναι ιδιωτικές στιγμές και δεν θέλω να τις κάνω γνωστές. Γιατί θα πρέπει οι άνθρωποι να ξέρουν τις σκέψεις μου; Αλλά ένα τραγούδι είναι κατάλληλο για να καταλάβουν. Εδώ σήμερα, λέω στον John “Σ’ αγαπώ”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Kanye West για το τραγούδι της Rihanna «FourFiveSeconds», λέγοντας ότι «αγαπώ τον Kanye και εκείνος με αγαπάει. Είναι ένα τέρας. Είναι τρελός και κάνει καταπληκτική δουλειά, με εμπνέει».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Αφήστε το σχόλιό σας