Ύστερα από μία περίοδο δοκιμών η Google έθεσε σε κυκλοφορία μία σειρά εργαλείων για επιχειρήσεις για τους χρήστες του Google+.

Τα εργαλεία αυτά θα είναι διαθέσιμα δωρεάν έως το τέλος του 2013, όμως όσοι χρήστες θελήσουν μία συνεχόμενη χρήση τους θα πρέπει να πληρώσουν συνδρομή στην υπηρεσία Google Apps, η οποία προσφέρει επιχειρηματικές λύσεις.

Μία μικρή σύνοψη των νέων δυνατοτήτων του Google+:

  • Private sharing.

Όταν ο χρήστης δημιουργεί μία δημοσίευση, μπορεί πλέον να την σημάνει ως «περιορισμένη» (restricted). Με αυτόν τον τρόπο η δημοσίευση θα είναι ορατή μόνο σε όσους βρίσκονται στον οργανισμό του (είτε σε λίγους εξωτερικούς συνεργάτες, εάν τους; Επιλέξετε), και δεν θα μπορεί να κοινοποιηθεί σε οποιονδήποτε έξω από τον οργανισμό.

  • Administrative controls.

Οι διαχειριστές μπορούν να ρυθμίσουν ένα ευρύ μέρος προεπιλογών για τον διαμοιρασμό των δημοσιεύσεων και τον hangouts.

  • Hangout & Calendar integration.

Οι χρήστες του Google+ έχουν τη δυνατότητα από τον περασμένο Ιούλιου να οργανώνουν άμεσα τα hangouts τους από το Gmail και να ανοίγουν έγγραφα από το Google Docs κατά τη διάρκεια των συνομιλιών. Πλέον οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να επισυνάπτουν hangouts στο Google Calendar και να επιτρέπουν στους συμμετέχοντες σε μία εκδήλωση να μπουν σε μία συνομιλία hangout.

Επιπλέον, η Google σε άρθρο της αναφέρει ότι αυτές οι δυνατότητες ήταν απλά η αρχή και πως στους επόμενους μήνες η εταιρεία σχεδιάζει να θέσει στην κυκλοφορία έκδοση κινητού του Google+ για επιχειρήσεις, όπως επίσης και περισσότερες διαχειριστικές επιλογές.

Loading...
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry