Έγινε πλατινένιο, διατέθηκε σε βινύλιο και τώρα έρχεται η ώρα της Platinum Edition! Όλα αυτά τα κατάφερε ο Γιώργος Σαμπάνης με το νέο άλμπουμ του!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο καλύτερος τραγουδοποιός της γενιάς του, κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Μόνο Εξ Επαφής» τον Οκτώβριο του 2014.

(Σχεδόν) δύο χρόνια μετά, το CD παραμένει σε τροχιά επιτυχίας και εξακολουθεί να συναρπάζει το κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες με τα πολύ αγαπημένα τραγούδια που περιέχει:

«Ποιον Αγαπάς», «Κανείς Δεν Ξέρει», «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», «Μόνο Εξ Επαφής», «Άργησες Πολύ»…

Στο δίσκο του «Μόνο Εξ Επαφής» ο Γιώργος Σαμπάνης υπογράφει με το άφθονο ταλέντο του για άλλη μία φορά τις συνθέσεις μία προς μία ενώ η Ελεάνα Βραχάλη καταθέτει ξανά το εύρος της έμπνευσής της στους στίχους. Το έργο των ενορχηστρώσεων ανέλαβε ο Soumka.

Αφού το πλατινένιο άλμπουμ διατέθηκε και σε έκδοση βινυλίου, σε 300 μόνο αριθμημένα αντίτυπα, επιστρέφει στα ράφια των δισκοπωλείων με μία ειδική Platinum Edition.

Η Platinum Edition του «Μόνο Εξ Επαφής» αποτελείται από συλλεκτικό εξώφυλλο με ασημοτυπία και δύο επιπλέον τραγούδια, τα επιτυχημένα remixes για το «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ» και το «Αν Ρωτήσει Κανείς».

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

«Μόνο Εξ Επαφής» Platinum Edition - Tracklist

 1. Μόνο Εξ Επαφής
 2. Να ‘Ρθεις
 3. Ποιον Αγαπάς
 4. Κανείς Δεν Ξέρει
 5. Κλεισμένοι Δρόμοι
 6. Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ
 7. Άργησες Πολύ
 8. Ούτε Φιλί, Ούτε Ζημιά
 9. Αν Ρωτήσει Κανείς
 10. Στην Παλάμη Σου Επάνω
 11. Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ – Remix
 12. Αν Ρωτήσει Κανείς – Remix

Αφήστε το σχόλιό σας