Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα επαναλαμβάνουν μία μεγάλη συνεργασία που θέλαμε πολύ να παρακολουθήσουμε ξανά!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα ανταμώνουν στη σκηνή για να μας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο φθινόπωρο, επαναλαμβάνοντας μία μεγάλη σύμπραξη που θέλαμε πολύ να απολαύσουμε και πάλι!

Η χημεία τους είναι δεδομένη, η φιλία τους είναι βαθιά και οι επιτυχίες τους είναι τεράστιες.

Δύο από τους πιο αγαπημένους, δύο από τους καλύτερους καλλιτέχνες της γενιάς τους συνεχίζουν με την ίδια ορμή αυτό που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και άφησε το κοινό κατενθουσιασμένο, να ζητά ακόμη περισσότερες κοινές στιγμές τους.

Ήταν άνοιξη του 2013 όταν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους και έγιναν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα νυχτερινά δρώμενα των Αθηνών.

Το κοινό μουσικό ύφος που ακολουθούν, οι κοινές μουσικές αξίες, η κοινή και πηγαία συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο δημιουργούν αναμφισβήτητα ένα καλλιτεχνικό δίδυμο με εξαιρετικά μεγάλη δυναμική.

Το ερχόμενο φθινόπωρο όλα τα φώτα στρέφονται στο «Posidonio», το οποίο θα φιλοξενήσει τη νέα καλλιτεχνική συνεύρεση του Γιάννη Πλούταρχου με την Πέγκυ Ζήνα, μονοπωλώντας τις επιλογές του κοινού.

Στα τέλη του Ιουλίου, ο Γιάννης Πλούταρχος έριξε την «αυλαία» της παρουσίας του στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου βρίσκεται αδιάλειπτα από την άνοιξη του 2015.

Κι ενώ ήταν γνωστό ότι το «καλύτερο παιδί» θα επέστρεφε σύντομα στον ίδιο χώρο, τελικά η επάνοδος στις επάλξεις επιφύλασσε τη μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη και αναρίθμητες στιγμές διασκέδασης, έρωτα και συγκίνησης που είναι καθ’ οδόν.

Όπως προγραμματίστηκε, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα θα αρχίσουν εμφανίσεις στο «Posidonio» από τις αρχές Οκτωβρίου τέλη Σεπτεμβρίου!

(Διαβάστε εδώ την ημερομηνία για την οποία ορίστηκε η πρεμιέρα τους!)

Αφήστε το σχόλιό σας