Για τις επίσημες σελίδες του που διατηρούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει ο Γιάννης Πλούταρχος, ύστερα από διάφορα φαινόμενα «οικειοποίησης» του ονόματός του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους και εμπορικότερους καλλιτέχνες της εποχής μας, αμφότερα έμπρακτα.

Αναγνωρίζοντας τις τάσεις του σύγχρονου καιρού και της επαφής διαμέσου των κοινωνικών δικτύων, ο Γιάννης Πλούταρχος φροντίζει μέσω των συνεργατών να διατηρεί ενημερωμένους λογαριασμούς/σελίδες σε αντίστοιχα μέσα.

Παρ’ όλα αυτά δεν εκλείπουν τα φαινόμενα «οικειοποίησης» του ονόματος και της φήμης.

Όσο και αν υπάρχουν αρκετές φορές καλοπροαίρετες προθέσεις από τους θαυμαστές όσον αφορά στη δημιουργία σελίδα, υπάρχουν δυστυχώς και οι κακόβουλοι σκοποί. Μία μάστιγα που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο διαδίκτυο ασχέτως τομέα και ονομάτων.

Στην προσπάθεια αντιμετώπισης των κακόβουλων ενεργειών ο Γιάννης Πλούταρχος μας πληροφορεί για τις επίσημες σελίδες που φέρουν το όνομά του και λειτουργούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απολαύστε τον πλατινένιο δίσκο Γιάννη Πλούταρχου & Φοίβου, «Θέμα Χρόνου»!

Η επιστολή του Γιάννη Πλούταρχου:

«Αγαπητοί Φίλοι,

Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο εμφάνισης, σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο facebook, ψεύτικων προφίλ, που παράνομα οικειοποιούνται το όνομα και την ταυτότητά μου, με σκοπό κακόβουλες και παράνομες ενέργειες, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αφού κυριολεκτικά εξάντλησα κάθε πρόσφορο σε εμένα μέσο για την προστασία τόσο εμού όσο και όλων εσάς που πεπλανημένα μπορεί να θεωρείτε ότι συναλλάσσεστε μαζί μου, αναγκάστηκα να κινήσω τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, καταθέτοντας ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατά αγνώστων δραστών και παντός συνυπαίτιου για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που τελέστηκαν εις βάρος μου και υπέπεσαν στην αντίληψή μου.

Σε κάθε περίπτωση εφιστώ και με την παρούσα την προσοχή σας και τονίζω ότι οι μοναδικές επίσημες σελίδες μου είναι:

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αμέριστη στήριξή σας, που μου δίνει δύναμη όλα αυτά τα χρόνια να συνεχίζουμε ως συνοδοιπόροι το υπέροχο μουσικό μας ταξίδι.

Με αγάπη
Γιάννης Πλούταρχος»

Επιπλέον, να συμπληρωθεί ότι το επίσημο κανάλι του Γιάννη Πλούταρχου στο YouTube λειτουργεί στη διεύθυνση youtube.com/YannisPloutarchosgr ενώ για κάθε άλλο σχετικό δισκογραφικό νέο που τον αφορά, ενημερώνεστε και από την εκάστοτε δισκογραφική εταιρεία που τον αντιπροσωπεύει.

Δείτε το Γιάννη Πλούταρχο σε παλαιότερο video να παρουσιάζει τις επίσημες σελίδες του:

Αφήστε το σχόλιό σας