Η μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Πέτρας είναι το (μουσικό) σημείο αναφοράς του Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Πάριος θα κατακλύσει το Θέατρο Πέτρας με τις διαχρονικές, αξέχαστες και αμέτρητες επιτυχίες της καριέρας του.

Σαν άλλος πολυμήχανος «Οδυσσέας» δαμάζει τα κύματα στα μουσικά πελάγη εδώ και 45 περίπου έτη. Δεν αναζητά τη δική του «Ιθάκη» (την έχει βρει άλλωστε στην αγαπημένη του Πάρο), αλλά εκπληρώνει ένα διαφορετικό σκοπό.

Είναι εδώ ως αγγελιοφόρος του έρωτα και όλων των συναισθημάτων που συμπληρώνουν τις δύο όψεις του.

Η ανεξάντλητη προσφορά του τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως τραγουδοποιός και η ανταπόδοση αγάπης που του δίνει ο κόσμος, κρατούν το Γιάννη Πάριο ακμαίο με απαράλλαχτη όρεξη.

«Έλα Μου, Χαμογέλα Μου»

Φορτσάροντας και πάλι τα πανιά, ο λαοφιλής καλλιτέχνης συγκέντρωσε το καλύτερο υλικό του οίστρου του σε μία ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά που υπογράφει εξ ολοκλήρου ιδιοχείρως. (σ.σ. Σε ένα τραγούδι στη σύνθεση συνέδραμε και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος).

Το «Έλα Μου Χαμογέλα Μου» – όπως τιτλοφορείται το άλμπουμ – κυκλοφορεί από τις αρχές Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.

Δώδεκα τραγούδια μέσα από τα οποία αναδύεται μία ζεστή οικειότητα, ενδεδυμένη με σύγχρονα ακούσματα και συγκλονιστικές ερμηνείες, πλαισιωμένες από συνταρακτικές ενορχηστρώσεις του Ντίνου Γεωργούντζου.

Αντάμωση στο Θέατρο Πέτρας

Ύστερα από μία σειρά εξαιρετικά επιλεγμένων συναυλιών στην επικράτεια, ο Γιάννης Πάριος γυρίζει στην πρωτεύουσα για να σμίξει τη μουσική με τον έρωτα και το πρώτο ελαφρό αεράκι του φθινοπώρου.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας θα είναι δίχως άλλο η πιο ανεξίτηλη εμπειρία.

Η στιβαρή και ώριμη φωνή του Γιάννη Πάριου, οι αναρίθμητες επιτυχίες του και η απίστευτη ενέργειά του στη σκηνή το εγγυώνται στο έπακρο.

Το πρόγραμμα θα κατακλύσουν όσες περισσότερες στιγμές θα μπορούσε να συμπεριλάβει από την εκτενέστατη δισκογραφία που διαθέτει ο Γιάννης Πάριος και όχι μόνο.

Οι πιο αγαπημένες μπαλάντες. Οι αξέχαστες διασκευές του Jacques Brel, του Alain Barriere, της Noëlle Cordier. Τα φανταχτερά ερωτικά του ’50. Τα ευδιάθετα νησιώτικα. Οι συνεργασίες με το Χατζηνάσιο, τον Τόκα. Ο ερωτικός Θεοδωράκης. Όσα χάρισε ο ίδιος σε σημαντικούς συναδέλφους του και πολλές επιλογές από την ελληνική μουσική.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Πληροφορίες – Εισιτήρια

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
– 13€ έως τις 31 Αυγούστου
– 15€ από την 1η Σεπτεμβρίου

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload Stores, MediaMarkt, Ευριπίδης

Αφήστε το σχόλιό σας