Ο Γιάννης Πάριος συγκεντρώνει το καλύτερο υλικό της έμπνευσής του για να (συν)ταξιδέψει στις πιο έντονες φάσεις συναισθημάτων.

«Έλα Μου, Χαμογέλα Μου», ο Γιάννης Πάριος ξεναγεί στα μονοπάτια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του!

Αέναα ερωτικός στο πνεύμα, ακατάπαυστα ενδοτικός στη μουσική, μόνιμα ακούραστος στο τραγούδι και απέραντα αισθαντικός στην ερμηνεία.

Τι κι αν το ονοματεπώνυμό του αποτελεί από μόνο του ένα ανεξίτηλο κεφάλαιο της ελληνικής δισκογραφίας. Ο Γιάννης Πάριος, η μεγαλύτερη ερωτική φωνή της Ελλάδας, ύστερα από 45 έτη αναρίθμητων και αξέχαστων επιτυχιών και άφθονης αγάπης που έχει λάβει δεν επαναπαύεται ούτε αποστασιοποιείται.

Η εφετινή σεζόν έχει ως σημεία αναφοράς τις δύο μεγάλες συναυλίες του Γιάννη Πάριου στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο τον περασμένο Σεπτέμβριο, τις χειμερινές εμφανίσεις του στο «Ιερά Οδός» αλλά και την απροσδόκητη δισκογραφική συμμετοχή του σε δύο διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια, το «Παιδί Μονάχο» των Stavento και το «Και Βάζω Ένα Πάριο» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

Δύο χρόνια μετά το δίσκο «Όνειρα Κάνω», ο ασύγκριτος καλλιτέχνης συγκεντρώνει το καλύτερο υλικό της έμπνευσής του για να συνταξιδέψει με όλους τους αποδέκτες του στις πιο παράφορες και έντονες φάσεις συγκίνησης, έρωτα, πόνου και χαράς.

Ο καινούριος δίσκος του Γιάννη Πάριου με τίτλο «Έλα Μου, Χαμογέλα Μου» στιγματίζεται από δώδεκα προσωπικές δημιουργίες του – σε σύνθεση και στίχους – μέσα από τις οποίες αναδύεται μία ζεστή οικειότητα, ενδεδυμένη με σύγχρονα ακούσματα και συγκλονιστικές ερμηνείες πλαισιωμένες από συνταρακτικές ενορχηστρώσεις.

Ο προάγγελος του άλμπουμ, το μελωδικό και καλοκαιρινό «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο» είναι στον αέρα εδώ και μερικές ημέρες.

Ο Γιάννης Πάριος προσκάλεσε στο μελωδικό οδοιπορικό του «Έλα Μου, Χαμογέλα Μου» μία από τις πιο αγαπημένες φωνές στο ρεπερτόριό της, τη Μελίνα Ασλανίδου και μαζί της μοιράζεται ένα όμορφο ντουέτο.

Ένα από τους πιο στενούς συνεργάτες του «τροβαδούρου του έρωτα» κατά την προετοιμασία της νέας δουλειάς του ήταν ο Ντίνος Γεωργούντζος, ο οποίος φρόντισε με πείρα μία προς μία τις ενορχηστρώσεις.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI – Universal.

Τα τραγούδια του δίσκου

 1. Έλα Μου, Χαμογέλα Μου
 2. Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο
 3. Απόψε Σε Θυμήθηκα
 4. Μπαράκια
 5. Θα Σ’ Αγαπώ
 6. Καλή Σου Ώρα
 7. Έκανα Αγώνα
 8. Σ’ Αγαπώ Κι Επιστρέφω
 9. Πιάσε Με Αν Μπορείς
 10. Κι Άλλη Μέρα Πέρασε
 11. Σε Λάτρεψα
 12. Άχου Μικρό Μου

Βρείτε το δίσκο σε όποια ψηφιακή υπηρεσία θέλετε με ένα «κλικ»: yannisparios.lnk.to/ElaMouHamogelaMouID

Αφήστε το σχόλιό σας