«Έλα Μου, Χαμογέλα Μου», ο Γιάννης Πάριος είναι έτοιμος να μοιραστεί στιγμές και συναισθήματα με καινούριο δίσκο!

Ο Γιάννης Πάριος προσθέτει στο βιογραφικό της ανεπανάληπτης πορείας του μία νέα δισκογραφική δουλειά.

Ένα όνομα, αναρίθμητες ιστορίες. Ιστορίες της ζωής του, ιστορίες που έγιναν τραγούδια, ιστορίες που έγιναν προσωπικά βιώματα του κόσμου.

Ο Γιάννης Πάριος «πετροβολούσε τη ζωή» από μικρό παιδί στην Πάρο. Όταν βέβαια κατέβηκε στη «Θάλασσα του Πειραιά», «της μοίρας το παιχνίδι» ήθελε να «έρθουν στιγμές» μεγάλες. «Να λοιπόν γιατί τον αγαπήσαμε». Για όλες τις στιγμές που «τώρα πια» συνθέτουν «ένα γράμμα» ατελείωτο, γεμάτο τραγούδια, έρωτα, χαρά και συγκίνηση.

Ναι, «είναι αρρώστια τα τραγούδια» και ο Γιάννης Πάριος το γνωρίζει καλά. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και «να ‘ταν θεός για λίγο» πάλι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθούσε. Δίπλα στη «θάλασσα», με ένα «κόκκινο γαρύφαλλο» στο στήθος και μία κιθάρα να τον βγάζει από το «αδιέξοδο», ακόμα και αν είναι «πιο καλή η μοναξιά».

«Αν δεν είχαμε και σένα» Γιάννη Πάριε, τότε θα «σε χρειαζόμασταν».

Γι’ αυτό παραμένει «για πάντα μαζί» μας με τα τραγούδια του, για να γίνεται η φωνή του έρωτα και να αφήνει «το σημάδι» του στο διηνεκές. Να βάζει «φωτιά στα σύνορα της Γης» «σαν τρελό φορτηγό».

«Και βάζω ένα Πάριο»: Το νέο τραγούδι – έκπληξη με τη συμμετοχή του Γ. Πάριου!

Ο έρωτας και το συναίσθημα του παρέχουν αδιάκοπα πνοή και έμπνευση. Γι’ αυτό «έχει μια δίψα» για δημιουργία, ένα «σαράκι» που αφήνει πάνω του «το σημάδι του έρωτα». Όπως και να κρίνει ο ίδιος τις επιλογές του, είτε τις επαγγελματικές είτε τις προσωπικές, «δε γυρίζει πίσω». «Στο κάτω – κάτω της γραφής» η ζωή δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν «μια συνηθισμένη μέρα».

Ο Γιάννης Πάριος έζησε όλα τα αισθήματα στο έπακρο.

Σαν να ξεκινάει μόλις την καριέρα του, ακούραστος, με την ίδια αισιοδοξία, απλότητα και θέληση, ο ασυναγώνιστος Γιάννης Πάριος επανέρχεται με νέο δίσκο για να θυμίσει όσα μας έχουν σμιλέψει, να ανανεώσει την ανιαρή καθημερινότητα και να προσφέρει γενναιόδωρα το δικό του «κομμάτι» ως ερμηνευτής και δημιουργός.

Το καινούριο άλμπουμ του Γιάννη Πάριου με γενικό τίτλο «Έλα Μου, Χαμογέλα Μου» υλοποιείται από δώδεκα ακαταμάχητα τραγούδια με το προσωπικό του αποτύπωμα στη σύνθεση και τους στίχους. Το μελωδικό και καλοκαιρινό «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο» είναι ήδη στον «αέρα» προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος.

Μεταξύ των τραγουδιών που θα περιληφθούν στο CD βρίσκεται και ένα όμορφο ντουέτο του Γιάννη Πάριου με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα από τη Minos EMI!

Τα τραγούδια του δίσκου

 1. Έλα Μου, Χαμογέλα Μου
 2. Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο
 3. Απόψε Σε Θυμήθηκα
 4. Μπαράκια
 5. Θα Σ’ Αγαπώ
 6. Καλή Σου Ώρα
 7. Έκανα Αγώνα
 8. Σ’ Αγαπώ Κι Επιστρέφω
 9. Πιάσε Με Αν Μπορείς
 10. Κι Άλλη Μέρα Πέρασε
 11. Σε Λάτρεψα
 12. Άχου Μικρό Μου

 

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου, «Εσύ Αλλού Κι Εγώ Στην Πάρο»!

Γιάννης Πάριος - Yannis Parios (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας