Τρεις νέες μαγικές βραδιές, αυτή τη φορά στην Τεχνόπολη, θα μας χαρίσει τον προσεχή Σεπτέμβριο ο Γιάννης Χαρούλης.

Ο Γιάννης Χαρούλης συνεχίζει ακάθεκτος το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Ο ερμηνευτής έχει αναδυθεί στον αφρό των «συναυλιακών» καλλιτεχνών της εποχής, καθότι η υψηλή και απερίγραπτη ζήτηση για τις εμφανίσεις του (και δη και στην πρωτεύουσα) δε γνωρίζει προηγούμενο.

Η θερινή περιοδεία που ξεκίνησε με τρεις μεγάλες συναυλίες αθρόας προσέλευσης στο Θέατρο Πέτρας τον Ιούνιο και προχώρησε με εφάμιλλη επιτυχία σε όλη τη χώρα, οδηγείται στην ίδια γιορτινή και εμφατική κατάληξη.

Με ανεξάντλητη μουσική, αγαπημένα τραγούδια, απεριόριστη διάθεση και το Γιάννη Χαρούλη να ανοίγει το δίαυλο επικοινωνίας από το μικρόφωνο ώστε μικροί και μεγάλοι να γίνουν μία κοινή παρέα.

Εκεί όπου οι μουσικές διασταυρώνονται και γνωρίζουν η μία την άλλη με αποκλειστικό μέσο όσα νιώθει η καρδιά, παραμερίζοντας όσα εμπόδια βάζει το μυαλό.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε οριστικά το εφετινό καλοκαίρι και ό,τι το συνόδευσε, ο Γιάννης Χαρούλης απευθύνει ξανά το κάλεσμα σε ανανεωμένη – μεν – τοποθεσία αλλά με απαράλλαχτη – δε – ατμόσφαιρα.

Τη Δευτέρα 5, την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο Γιάννης Χαρούλης θα χαρίσει τρεις νέες μαγικές βραδιές γεμίζοντάς μας δύναμη και αισιοδοξία για το φθινόπωρο και το χειμώνα, ώσπου να συναντηθούμε και πάλι στα ανοιχτά θέατρα του τόπου μας.

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα)
Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο)
Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά)
Κωνσταντής Πιστιόλης (πνευστά)
Θανάσης Τζίνγκοβιτς (κιθάρα)
Πάνος Τόλιος (τύμπανα)

Πληροφορίες - Εισιτήρια

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Φοιητικό – Ανέργων: 11€
Γενική Είσοδος: 13€

Προπώληση: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt.

Αφήστε το σχόλιό σας