Με δύο βραδιές στη Θεσσαλονίκη (η μία για φιλανθρωπικό σκοπό) και τρεις στην Αθήνα υποδέχεται τον Ιούνιο ο Γιάννης Χαρούλης.

Ο Γιάννης Χαρούλης ανοίγει τη θερινή περιοδεία του με μία σειρά συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η αγάπη του κοινού στον ερμηνευτή, στην ιδιαίτερη και χαρακτηριστική χροιά του αλλά και στα πανέμορφα τραγούδια του είναι κάθε φορά πρωτόγνωρη. Η ευγενική παρουσία του πάνω στη σκηνή, ο μοναδικός και ευαίσθητος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τη μουσική παράδοση (και δη και την κρητική) και ο αστείρευτος πηγαίος σεβασμός προς τη μουσική και τον κόσμο έχουν αναδείξει το Γιάννη Χαρούλη ως έναν από τους πλέον αγαπητούς καλλιτέχνες του σήμερα.

Ο ίδιος, πάντοτε συντροφιά με το λαούτο του, κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες των εποχών και δίχως να ακολουθεί πεπατημένες, πορεύεται με αποκλειστικό οδηγό την ψυχή. Με μόνο κριτήριο τα τραγούδια και τις στιγμές επικοινωνίας με το κοινό.

Ως είθισται, ο Ιούνιος σημαίνει την έναρξη των συναυλιακών περιοδειών στα ανοιχτά θέατρα ολόκληρης της επικράτειας.

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, προετοιμάζοντας ενδιάμεσα τη νέα δισκογραφική δουλειά του, ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινά και φέτος το μουσικό ταξίδι ανταμώνοντας όλους τους φίλους του με δύο συναυλίες στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και μία σειρά συναυλιών στην Αθήνα.

Η ζήτηση για τις εμφανίσεις του Γιάννη Χαρούλη στην πρωτεύουσα και τη νύμφη του Βορρά έχει αγγίξει για άλλη μία φορά επίπεδα απόλυτης πληρότητας, με αποτέλεσμα λόγω της εξάντλησης εισιτηρίων να προστεθούν επιπλέον βραδιές στις αρχικά προγραμματισμένες.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου ο Γιάννης Χαρούλης θα τραγουδήσει σε μία sold out εμφάνιση στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, ενώ για να ικανοποιήσει τη ζήτηση θα βρεθεί στον ίδιο χώρο και την Πέμπτη 2 Ιουνίου για μία συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπου τα έσοδά της θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό και στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Τη Δευτέρα 13, Τρίτη 14 και Πέμπτη 15 Ιουνίου ο Γιάννης Χαρούλης θα βρεθεί στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, με τις δύο πρώτες συναυλίες να έχουν ήδη εξαντλημένες θέσεις.

Μαζί του οι μουσικοί:
– Λευτέρης Ανδριώτη (λύρα)
– Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο)
– Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά)
– Κωνσταντής Πιστιόλης (πνευστά)
– Θανάσης Τζίνγκοβιτς (κιθάρα)
– Πάνος Τόλιος (τύμπανα)

Εισιτήρια

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 11€ φοιτητικό – ανέργων και 13€ γενική είσοδος

Σημεία προπώλησης:
Viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload, MediaMarkt

Λίγα λόγια για το ιδρύματα που θα στηριχθούν στις 2 Ιουνίου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς, δεν έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

Επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.

Μέσα σ’ αυτό το χωριό ζουν παιδιά με πολλή φροντίδα και στοργή. Παιδιά ορφανά ή διαλυμένων οικογενειών βρίσκουν εδώ ό,τι δεν κατέφερε η φυσική τους οικογένεια να τους δώσει: την ασφάλεια, την αγωγή και τα εφόδια για τη ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και τη σωστή ένταξή τους στην κοινωνία.

Ιστοσελίδα: www.paidikoxorio.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ» είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ενεργοποιείται επί 26 χρόνια και παρέχει υπηρεσίες στα άτομα με Σύνδρομο Down και στις οικογένειές τους.

Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 22 οικογενειών και μέλη του είναι περίπου 400 οικογένειες από όλη την Ελλάδα (περίπου οι 100 είναι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης).

Παρέχει στα παιδιά με Σύνδρομο Down εκπαιδευτικές υπηρεσίες απασχολώντας ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και αξιοποιώντας εθελοντές.

Επιπλέον, εφαρμόζεται πρόγραμμα ενημέρωσης – εκπαίδευσης γονέων παιδιών με Σύνδρομο Down για την ανάπτυξη – υποστήριξη των μαθησιακών δεξιοτήτων των παιδιών τους.

Ιστοσελίδα: www.down.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας