Οι  Royksopp επιστρέφουν με νέο άλμπουμ!

Οι Royksopp μόλις ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ. Το “The Inevitable End” θα είναι διαθέσιμο στις 11 Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ έρχεται λίγους μήνες μετά το EP που κυκλοφόρησαν σε συνεργασία με τη Robyn, “Do It Again”. Μπορείτε να ακούσετε ένα από τα κομμάτια, που μόλις παρουσίασε το, το “Skulls” που μπορείτε ν’ακούστε εδώ.


[youtube id=»Zo6UnKr6Bwg» width=»620″ height=»360″]

Το συγκρότημα δήλωσε πως αυτό θα είναι το τελευταίο άλμπουμ τους, αλλά θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν μουσική σε άλλα format.

Στο δελτίο τύπου οι ίδιοι λένε:

With The Inevitable End we’ve moved into a darker subject matter, with emphasis on the lyrical content. This candid approach feels very both personal, sincere and conclusive… With this album it became clear we wanted to make an album in a classical sense even if it’s the last one we make… We feel like this is a goodbye to the traditional album format. In our consecutive run of albums, we have been able to say what we want to say and do what we want to do with the LP. We’re not going to stop making music, but the album format as such, this is the last thing from us.

Royksopp “The Inevitable End”

Αυτό είναι το Tracklist του δίσκου:
01 Skulls
02 Monument ft. Robyn (T.I.E. Version)
03 Sordid Affair ft. Ryan James of Man Without Country
04 You Know I Have To Go ft. Jamie McDermott of the Irrepressibles
05 Save Me ft. Susanne Sundfør
06 I Had This Thing ft. Jamie McDermott of the Irrepressibles
07 Rong ft. Robyn
08 Here She Comes Again ft. Jamie McDermott of the Irrepressibles
09 Running to the Sea ft. Susanne Sundfør
10 Compulsion ft. Jamie McDermott of the Irrepressibles
11 Coup de Grace
12 Thank You

Like Love Haha Wow Sad Angry