Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδος της Emeli Sandé είναι γεγονός και… it «Hurts»!

Μέσα από ένα γεμάτο «σάκο» με τραγούδια και βιώματα, η Emeli Sandé επιλέγει το καλύτερο υλικό για να φέρει κοντά μας ό,τι «μιλά» καλύτερα στην ψυχή της.

Η ώρα της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής επανόδου για την ταλαντούχα Σκωτσέζα καλλιτέχνιδα με τη μαγευτική φωνή που έχει ξεχωρίσει για το πάθος, την αυθεντικότητα και το χάρισμά της, έχει σημάνει.

Έχοντας διανύσει τεσσεράμισι έτη από τον παρθενικό δίσκο της «Our Version of Events», η Emeli Sandé υποδέχεται τους ακροατές με ολοκαίνουριο τραγούδι, προοίμιο της επόμενης δουλειάς της.

Μολονότι είχε γίνει γνωστό από το 2013 ότι η τρις βραβευμένη με Brit Award τραγουδίστρια δούλευε πάνω στο δεύτερο CD της που θα γινόταν πράξη μέσα στο 2016, η πρώτη επίσημη είδηση έφθασε στα τέλη του φετινού Αυγούστου.

It «Hurts»

«Ήθελα να το κυκλοφορήσω πρώτο επειδή ένιωσα οτιδήποτε απέφευγα να πω τόσο καιρό. Είναι μία πραγματική έκρηξη. Είναι οτιδήποτε ευχόμουν να είχα πει χρόνια και χρόνια πριν. Δεν ήθελα να κρατήσω τίποτα πίσω πια.», δήλωσε τον προηγούμενο καιρό η Emeli Sandé για το νέο της single με τίτλο «Hurts».

Μαζί με την κυκλοφορία του «Hurts» έρχεται και η οριστικοποίηση της δεύτερης προσωπικής δουλειάς της καλλιτέχνιδας. Το άλμπουμ ονομάζεται «Long Live the Angels» και πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Virgin EMI στις 11 Νοεμβρίου. Οι προπαραγγελίες μάλιστα έχουν ξεκινήσει.

Όσον αφορά στο «Hurts» καθεαυτό, κυκλοφόρησε ψηφιακά σήμερα (δίχως να έχει «ανέβει» ακόμα στο YouTube), αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων αφού ο δυναμικός χαρακτήρας και η παθιασμένη ερμηνεία της Emeli Sandé καθηλώνουν!

Ακούστε το «Hurts» στο Spotify, παρακάτω:

Ακούστε το offaiah edit του «Hurts» που βγήκε στην πορεία:

Το εξώφυλλο της standard (αριστερά) και της deluxe (δεξιά) έκδοσης
του «Long Live the Angels» :

Emeli Sande - Long Live the Angels - cd album 2016 cover - Hit Channel Emeli Sande - Long Live the Angels - cd album 2016 cover - Hit Channel
Τα τραγούδια του «Long Live the Angels»

 1. Selah
 2. Breathing Underwater
 3. Happen
 4. Hurts
 5. Give Me Something
 6. Right Now
 7. Shakes
 8. Garden (feat. Jay Electronica & Áine Zion)
 9. I’d Rather Not
 10. Lonely
 11. Sweet Architect
 12. Tenderly (feat. Joel Sande & The Serenje Choir)
 13. Every Single Little Piece
 14. Highs & Lows
 15. Babe
 16. Hurts (Acoustic)

+ Deluxe έκδοση:

 1. Kung Fu
 2. This Much Is True
 3. Little Be Longer
 4. Hurts (Acoustic)

Αφήστε το σχόλιό σας