Ένα remix του «Still Falling For You» άφθονο από beats παρουσιάζει η Ellie Goulding.

Η Ellie Goulding ντύνει με τη φωνή της το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Bridget Jones’s Baby».

Η δις βραβευμένη με Brit Award και υποψήφια για βραβείο Grammy Βρετανίδα επιστρέφει για χατίρι των ερωτικών περιπετειών της «Bridget Jones», ύστερα από την κυκλοφορία της νέας προσωπικής δουλειάς της με τίτλο «Delirium» το περασμένο φθινόπωρο.

«Bridget Jones’s Baby»

Το «Bridget Jones’s Baby» είναι το τρίτο διαδοχικά φιλμ του ομώνυμου ciné-franchise, το οποίο δραστηριοποιείται πάλι δώδεκα χρόνια μετά το «Bridget Jones: The Edge of Reason».

Η βραβευμένη με το χρυσό αγαλματίδιο του Όσκαρ, Renée Zellweger Cold Mountain», «Chicago», «NurseBetty»), παραμένει στον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο της Bridget.

Ο – επίσης κάτοχος Όσκαρ – Colin Firth The Kings Speech», «Kingsman», «The EnglishPatient», «Mama Mia!», «Dorian Gray») για τρίτη φορά στη εν λόγω σειρά και ο Patrick Dempsey (ο περίφημος Dr. Derek Shepherd από το «Greys Anatomy») μοιράζονται τις δύο συμπρωταγωνιστικές θέσεις.

«Still Falling For You»

Έχοντας ερμηνεύσει με τεράστια διεθνή επιτυχία ένα από τα τραγούδια της ταινίας «Fifty Shades Of Grey», το «Love Me Like You Do», η Ellie Goulding δοκιμάζεται τώρα στο «Bridget Jones’s Baby».

Το soundtrack του έργου τιτλοφορείται «Still Falling For You» και το έχει δημιουργήσει η Tove Love μαζί με τους Rickard Göransson, Ilya Salmanzadeh και Shellback.

Μετά την πρώτη κυκλοφορία του στα τέλη Αυγούστου, το «Still Falling For You» ανανεώνεται και αποκτά περισσότερα beats μέσω του Laibert Remix που κυκλοφορεί:

Δείτε το video clip της Ellie Goulding
για το «Still Falling For You».

Ellie Goulding - Stilll Falling For You (Bridget Jones's Baby) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας