Σε «Fiesta» διάθεση παραμένει η Έλενα Παπαρίζου, αποκαλύπτοντας την αγγλόφωνη εκδοχή της ολοκαίνουριας επιτυχίας της.

Ενόσω η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει το video clip της νέας μεγάλης επιτυχίας της, αποκαλύπτεται πλήρως η αγγλόφωνη έκδοσή της!

Το περιμέναμε να συμβεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όπως συνηθίζει η «Number One» ντίβα του ελληνικού πενταγράμμου, το ολοκαίνουριο τραγούδι της είναι πλέον διαθέσιμο και με αγγλικό στίχο.

Η πιο μεθυστική και ερωτική «Fiesta» του καλοκαιριού διοργανώνεται από την Έλενα Παπαρίζου. Μία μεγάλη «Fiesta», για την οποία δύο εβδομάδες κυκλοφορίας είναι υπεραρκετές ώστε να παρελαύνει με άνεση στα ερτζιανά και να καθιερωθεί στις κορυφαίες επιλογές του επίσημου airplay chart.

Σε μουσική του αχτύπητου διδύμου των Teo Tzimas και Μιχάλη Τσαουσόπουλου, η Έλενα Παπαρίζου αντλεί παράφορο πάθος από τις ξέφρενες λάτιν αναφορές και «βάζει στα χείλη φωτιά»!

«We are two bodies in FIESTA mood, together»

Τους ελληνικούς στίχους του Δημήτρη Μπέρη, αντικαθιστούν εδώ οι αγγλικοί στίχοι του Νεκτάριου Τυράκη.

Η αγγλόφωνη έκδοση της «Fiesta» έρχεται για να συμπληρώσει την επιτυχία του τραγουδιού και να μας δώσει δύο ακαταμάχητες μουσικές επιλογές!

Όλα αυτά πριν την επερχόμενη συναυλία (μέρος της καλοκαιρινής περιοδείας) της Έλενας Παπαρίζου στο Βεάκειο Θέατρο στις 21 Ιουλίου, με τη συνοδεία του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Μην το χάσετε:
Απολαύστε την πρωτότυπη, ελληνόφωνη,
έκδοση της «Fiesta» της Έλενας Παπαρίζου!

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας