Ουάου

Ένα χρόνο και βάλε μετά από την κυκλοφορία της τεράστιας επιτυχίας των Major Lazer «Lean On», Dimitri Vegas & Like Mike τελικά αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα remix του τραγουδιού βάζοντας τη δική τους πινελιά σε αυτό. Μάλιστα είναι «δώρο για (τους) πιστούς fan», αφού είναι και διαθέσιμο για δωρεάν download μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του duo.

Παρά το γεγονός ότι ονομάστηκε ένα «Tomorrowland Remix», οι DVLM δεν έπαιξαν το τραγούδι σε καμία από τις δύο εμφανίσεις τους στο Tomorrowland από την κυκλοφορία του original τραγουδιού. Ίσως ήταν ένα remix που έχει κρατηθεί, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, ή το γεγονός ότι είναι ένα (Snippet) θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα κάνει το  ντεμπούτο του σε live στο φεστιβάλ επόμενου έτους.

To preview αρχίζει με μια σχετικά ανέγγιχτη εισαγωγή από την , που οδηγεί σε ένα κανονικό drop από το original με μερικά τσιμπήματα στα κύρια φωνητικά. Σύντομα, ο ρυθμός ανεβαίνει και το τραγούδι μεταμορφώνεται σε ένα electro, με στόχο να απογειώσει το κοινό των φεστιβάλ, χαρακτηριστικό των Dimitri Vegas & Like Mike.

Για πάρτε μια γεύση.

Αφήστε το σχόλιό σας