Μπορεί ένα τραγούδι του Desiigner να συμβάλλει στην προστασία των πάντα; Όχι, αλλά μπορεί να τα κάνει… διάσημα στη χρονική συγκυρία της διάσωσής τους!

Τα γιγαντιαία πάντα δε θεωρούνται πια απειλούμενο είδος στο ζωικό βασίλειο (αλλά εξακολουθούν να διατρέχουν κίνδυνο), όπως ανακοίνωσε η WWF και ο Desiigner φαίνεται ότι συνέβαλε με τον τρόπο του στην ευχάριστη και ευπρόσδεκτη αυτή εξέλιξη.

Το «Panda», το debut single του πρωτοεμφανιζόμενου 19χρονου Αμερικανού ράπερ, εξελίχθηκε σε ένα απρόσμενο hit για τη φετινή χρονιά.

Η πρώτη θέση του Billboard Hot 100 και του chart των R&B/Hip-Hop τραγουδιών του Billboard παραδόθηκαν χωρίς αντίσταση στο «Panda».

Το «Panda» και τα (γιγαντιαία) πάντα

Η ασταμάτητη επανάληψη της λέξης «Panda» μέσα στο single προκάλεσε σίγουρα εθισμό.

Μπορεί ένα τραγούδι να συμβάλλει στην προστασία των πάντα; Όχι στην περίπτωση αυτή, αλλά μπορεί να τα κάνει… διάσημα στη χρονική συγκυρία της διάσωσής τους!

Παρόλο που ο αποχαρακτηρισμός της απειλής στην οποία υπέκειντο τα συμπαθέστατα και φιλήσυχα πάντα οφείλεται στην αύξηση του πληθυσμού τους κατά 17%, η οργάνωση της WWF φρόντισε (μέσω του βρετανικού παρακλαδιού της) να διαβιβάσει τις ευχαριστίες της στον Desiigner για τη διάδοση του μηνύματος.

Βέβαια και ο ίδιος ο ράπερ εξέφρασε πρώτος την ευχαρίστησή του για τη σωτηρία των πάντα:

Το tweet της βρετανικής WWF:

Ακούστε το «Panda» παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας