Στα πλαίσια της περιοδείας της για τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη μουσική βιομηχανία της χώρας μας, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στις 4.8 στην Κατερίνη.

Το πάρτι άρχισε από νωρίς για τους Κατερινιώτες που βρέθηκαν εκεί ώστε να δουν από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Η γιορτή βέβαια ήταν διπλή, μιας και το club «Gold», ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα στο είδος του, που φιλοξένησε την Πέγκυ Ζήνα είχε κι αυτό γενέθλια, κλείνοντας επίσης 20 χρόνια στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης!

Μαζί της επί σκηνής βρέθηκε κι ο αγαπημένος φίλος και συνεργατής της, Άκης Δείξιμος που «ζέστανε» τον κόσμο πριν η ίδια πάρει τη σκυτάλη.

Η Πέγκυ Ζήνα γνωρίζει πολύ καλά πώς να κρατάει το κοινό της σε εγρήγορση κι έτσι η βραδιά άρχισε με πολύ κέφι. Δηλαδή αυτό ακριβώς που ζητούσαν όλοι τους! Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείψει καμία από τις μεγάλες επιτυχίες της που την έχουν κατατάξει ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνίδες τραγουδίστριες, γι’αυτό κι όλες μπήκαν στη σειρά.

«Τρέξε», «Νόημα», «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Ματώνω», «Έλα γρήγορα», «Τολμάς κι έχεις παράπονο εσύ», «Διώξε την πίκρα», «Παραδώσου», «Μόνη Καρδιά», «Ένα», «Γεια σου», «Δρόμο», αλλά και το τραγούδι που περίμεναν όλοι, το ολοκαίνουργιο της single «Μου λείπεις» που πρωτο-ακούστηκε στο X-Factor πριν ένα μήνα περίπου, ήταν μερικά που τραγούδησε ο κόσμος πλάι στην αγαπημένη του τραγουδίστρια.

Πολλές εκπλήξεις είχε η βραδιά και μία από αυτές ήταν ο Πιλάτος Κουνατίδης, πρώην παίκτης του X-Factor και της ομάδας της. Ήρθε να δει την coach του και φυσικά δεν μπορούσε να μην πιάσει κι αυτός το μικρόφωνο και να τραγουδήσει εξίσου μερικά τραγούδια.

Η μεγάλη περιοδεία της συνεχίζεται έως και τα τέλη του Σεπτέμβρη σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Άρχισε από τον Πειραιά, συνέχισε στη Λαμία, την Πάτρα, το Κατάκολο, το Διακοφτό, την Κασσάνδρα και θα τελειώσει σιγά, σιγά τον Σεπτέμβρη, στην Κρήτη, την Κύπρο, τα Γιάννενα, το Βόλο, τη Λάρισα και τις Σέρρες.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το live της Πέμπτης:

Αφήστε το σχόλιό σας