Δεν είμαι ζηλιάρης, αλλά ελεύθερος!

Όταν χώρισαν η Taylor Swift και ο Calvin Harris, όλοι μίλαγαν για τον χωρισμό τους για μέρες. Στην αρχή όλα ήταν μπερδεμένα για το χωρισμό τους, μέχρι να επιβεβαιωθεί πως ή τραγουδίστρια ήταν αυτή που άφησε τον DJ. Τώρα αυτός σπάει την σιωπή του, υποστηρίζοντας ότι η πρώην του, μονοπώλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Η Mirror ανέφερε μια συνομιλία μεταξύ του Calvin Harris και μερικών fan με screenshots (τα μηνύματα στη συνέχεια διαγράφτηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο), όπου ο DJ απαντά στις ερωτήσεις τους σχετικά με την Taylor Swift: «Δεν θα μπορούσα να δώσω τη δική μου εκδοχή των γεγονότων γιατί ελέγχει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε και αυτό έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για μένα. Ήμουν πάρα πολύ εμπλεγμένος, τώρα δεν με νοιάζει απολύτως τίποτα. Είμαι ένα αληθινό πρόσωπο, μην το ξεχνάτε». Ούπς!

tay2

Τέλος, Calvin Harris απάντησε στην υποτιθέμενη ζήλια του για τη νέα σχέση της Taylor Swift με τον Tom Hiddleston, με καυστικό τρόπο: «Δεν είμαι ζηλιάρης, αλλά ελεύθερος». Να τον πιστέψουμε;

Rihanna και Calvin Harris, το βίντεο του “This Is What You Came For” έφτασε

Αφήστε το σχόλιό σας