«Κακό παιδί» γίνεται ξανά η Beyoncé και τα σπάει στην κυριολεξία στο video του «Hold Up».

Αφού θριάμβευσε στα εφετινά MTV VMA, η Beyoncé κάνει δώρο το video clip για το «Hold Up», ένα τραγούδι μέσα από τη νέα δουλειά της «Lemonade».

Το «Lemonade» είναι το άλμπουμ της χρονιάς και αυτό δεν το υποστηρίζουν μόνο οι θετικές κριτικές που έχει εισπράξει από το ευρύ σύνολο του Τύπου.

Φλερτάρτοντας με το χαρακτηρισμό του καλύτερου δίσκου που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Αμερικανίδα σταρ, το «Lemonade» έκανε ντεμπούτο στο νούμερο του Billboard 200, συνεχίζοντας ένα αξεπέραστο για τις ημέρες μας σερί.

Όπως αναγράφει ο απολογισμός και τα έξι CD της Beyoncé έχουν αναρριχηθεί έως την κορυφή του Αμερικανικού chart.

Τα πρόσφατα MTV Video Music Awards που διοργανώθηκαν στις 28 Αυγούστου στο Μανχάταν, επισφράγισαν την κυριαρχία του «Lemonade» και έδωσαν στην Beyoncé 8 βραβεία από τις 11 συνολικά υποψηφιότητές της! Τα περισσότερα από κάθε άλλον για εκείνη τη βραδιά.

Η ανεπανάληπτη δεκαπεντάλεπτη εμφάνιση στη σκηνή που άφησε άφωνο το στάδιο ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» ενός μεγάλου θριάμβου.

Από τη διαίσθηση στη λύτρωση

Το «Lemonade» είναι το δεύτερο visual album της κυρίας Knowles – Carter. Η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από ένα ομότιτλο φιλμ διάρκειας μίας ώρας, το οποίο χωρίστηκε σε 11 κεφάλαια με την ακόλουθη συναισθηματική εξέλιξη των ονομασιών:

Intuition (Διαίσθηση), Denial (Άρνηση), Anger (Θυμός), Apathy (Απάθεια), Emptiness (Κενότητα), Accountability (Ευθύνη), Reformation (Αναμόρφωση), Forgiveness (Συγχώρεση), Resurrection (Ανάσταση), Hope (Ελπίδα) και Redemption (Λύτρωση).

Ο δίσκος και ειδικότερα video τολμούν και θίγουν ευθέως αιχμηρά ζητήματα βίας και ρατσισμού, δίχως να φοβούνται να ακουμπήσουν πολιτικές προεκτάσεις.

Τα αιχμηρά μηνύματα του «Formation» της Beyoncé!

«Hold Up»

Το «Hold Up» είναι το τρίτο διαδοχικά single του «Lemonade». Το video που το ολοκληρώνει οπτικά αποτελεί σαφώς απόσπασμα από την 60λεπτη ταινία του άλμπουμ.

Η επίσημη δημοσίευση του «Hold Up», το οποίο ανακηρύχθηκε ως Best Female Video στα MTV VMA, συμπίπτει μάλιστα με τα 35α γενέθλια (4/9) της Beyoncé.

Και για να το γιορτάσει παίρνει για άλλη μία φορά τον «κακό» χαρακτήρα της και – κυριολεκτικά – τα σπάει!

Αφήστε το σχόλιό σας