Η Αρλέτα των μπουάτ και ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», ανταμώνουν και πάλι σε μία συνάντηση κάθε φορά συλλεκτική στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος σμίγουν ξανά σε μία συνεύρεση στη σκηνή και φέρει πολλές νοσταλγικές «γεύσεις», αναμνήσεις από το παρελθόν και νέες συγκινήσεις.

Μνήμες που μοσχοβολούν και χαλαρώνουν ακριβώς όπως ένα «Τσάι Γιασεμιού», χωρίς «Περίπου» σε έρχονται ξανά στο νου από τις πιο χαρακτηριστικές φάσεις της καλλιτεχνικής σχέσης τους.

Μία σχέση που γεννήθηκε «στης σχιζοφρένειας τον καιρό» και χάρισε πληθώρα τραγουδιών που αγαπήσαμε και δε σταματάμε να ανακαλύπτουμε εκ νέου. Ο καιρός της… σχιζοφρένειας δεν έχει κοπάσει, όμως η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος συναντιούνται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής γαλήνιοι, φορτωμένοι με αγνή αγάπη, αμείωτη προσήλωση στη μουσική και αξέχαστα τραγούδια.

Τραγούδια όπως «Η Σερένατα», «Τα Ήσυχα Βράδια» (ή «Το Τραγούδι Της Ερήμου» για πολλούς), το «Batida de Coco», το «Έρχεται Κρύο» που προέκυψαν από τις συμπράξεις που έπραξαν στους περίφημους δίσκους της Αρλέτας «Περίπου» και «Τσάι Γιασεμιού».

Από το πρόγραμμα δε γίνεται σε καμία περίπτωση να λείπουν και τα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας τους που εξαγνίζουν και εξακολουθούν να μας γοητεύουν. «Γυριστρούλα», «Το Μπαρ Το Ναυάγιο», «Έλα Γοριλάκι», «Μια Φορά Θυμάμαι», «Πάρε Πασά Μου», «Το Λεωφορείο Το 2» και τόσα ακόμη. Μπορούν να χωρέσουν όλα σε μία συναυλία;

Όταν υπάρχει καλή διάθεση, τότε η προσπάθεια υπερνικά το χρόνο!

Η Αρλέτα των μπουάτ και ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», ανταμώνουν και πάλι σε μία συνάντηση, η οποία κάθε φορά που επαναλαμβάνεται είναι συλλεκτική στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Μία συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Minos EMI.

Πληροφορίες – Εισιτήρια

Προπώληση εισιτηρίων: 12 €
Πώληση την ημέρα της συναυλίας κατά την είσοδο: 14 €

Πληροφορίες στο 210 72 82 333 και στο megaron.gr

Ηλεκτρονική  προπώληση εισιτηρίων στο webtics.megaron.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας