Τι συνέβη με το πρώτο τραγούδι του νικητή του «X Factor»;

Ο Ανδρέας Λέοντας στέφθηκε νικητής του «X Factor» πριν από ελάχιστες ημέρες, πραγματοποιώντας άμεσα το δισκογραφικό ντεμπούτο του.

Το πρώτο single του ανερχόμενου τραγουδιστή με τίτλο «Πρώτος Ρόλος» κυκλοφορεί επίσημα.

Το τραγούδι υπογράφουν δύο καταξιωμένοι δημιουργοί με πλήθος επιτυχιών στο βιογραφικό τους. Ο Γιώργος Θεοφάνους, μέντορας εν τω μεταξύ του Ανδρέα Λέοντα στο «X Factor», εμπνέεται τη μουσική και ο Νίκος Μωραΐτης τους στίχους.

Ο «Πρώτος Ρόλος» δημοσιεύθηκε στο YouTube από τη Feelgood Records, τη δισκογραφική εταιρεία με την οποία σύναψε συμβόλαιο ο τραγουδιστής, το βράδυ της Πέμπτης (14/07).

Ωστόσο, μία ημέρα μετά το αρχικό video διαγράφηκε προκειμένου να αντικατασταθεί με άλλο.

Σίγουρα, σε πρώτη ανάγνωση δεν πρόκειται διόλου για ένα παράξενο συμβάν, διότι τυγχάνει ως γεγονός να εμφανίζονται τεχνικά προβλήματα στα εκάστοτε μεταφορτωμένα video και να απαιτηθεί η εκ νέου δημοσίευσή τους.

Παρ’ όλα αυτά, στην περίπτωση του τραγουδιού του Ανδρέα Λέοντα το ζήτημα ήταν διαφορετικό.

Αυτό που άλλαξε στο νέο video είναι το μέγεθος της γραμματοσειράς των τριών ονομάτων, του τραγουδιστή και των δημιουργών.

Αρχικά, το όνομα του Ανδρέα Λέοντα και ο τίτλος του τραγουδιού καταλάμβανε τον «Πρώτο Ρόλο» ενώ στο δεύτερο video η κατάσταση αντιστράφηκε.

Χωρίς κανένα μα κανένα περιθώριο αντίρρησης και αμφιβολίας, οι εν λόγω δημιουργοί έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια, την αξία και την ικανότητά τους μέσω του έργου τους που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Εξάλλου, σε όλες τις συνεργασίες τους έως σήμερα τα ονόματά τους βρίσκονται πάντα σε «δεύτερο ρόλο» στη «μαρκίζα» των εξωφύλλων, ακόμη και με νεότερους ή ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Βέβαια, η διαφορά στα δύο video ήταν εμφανής σε βαθμό που δε γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Δείτε τα «εξώφυλλα» των δύο video:

ΠΡΙΝ

Ανδρέας Λέοντας - Πρώτος Ρόλος (πριν) - Hit Channel

ΜΕΤΑ

Ανδρέας Λέοντας - Πρώτος Ρόλος (μετά) - Hit Channel

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Λέοντας: «Πρώτος Ρόλος», ακούστε το single του «X Factor» νικητή από τον Γ. Θεοφάνους!

Αφήστε το σχόλιό σας