Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύουν ένα ντουέτο με τη σύνθεση του Κώστα Αγέρη.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου ανταμώνουν και πάλι δισκογραφικά και χαρίζουν ένα τραγούδι στον ποντιακό ελληνισμό.

Με αφορμή την ημέρα για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (19/5), ο Κώστας Αγέρης επιμελείται ένα δίσκο – αφιέρωμα μνήμης για τα φρικιαστικά γεγονότα ενός προμελετημένου εγκλήματος.

Στο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο (21/5) με γνωστή εφημερίδα, σμίγουν μερικές από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού και της ποντιακής μουσικής.

Καλλιτέχνες με κοινό σημείο αναφοράς τη Βόρειο Ελλάδα, τον Πόντο και την παράδοση εκφράζουν με την ψυχή τους τον πόνο, το θυμό, την πίκρα και θυμούνται για να μην ξεχάσουν.

Ανάμεσά τους βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο με τίτλο «Για Να Μην Ξεχνώ, Θυμάμαι», σε σύνθεση του Κώστα Αγέρη και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη.

Στο άλμπουμ συνδράμει επίσης ο Βασίλης Καρράς και οι Στάθης Νικολαΐδης, Δημήτρης Καρασσαβίδης, Αλέξανδρος Παρχαρίδης, Κώστας Θεοδοσιάδης, Γιάννης Παπαγερίδης και ο ίδιος ο Κώστας Αγέρης.

Ακούστε ένα απόσπασμα από το νέο ντουέτο του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου:

 

Αφήστε το σχόλιό σας