Ο Ανδρέας Λεβέντης, ένας πολύ αξιόλογος νέος λαϊκός συνθέτης και τραγουδιστής, μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Δολοφόνος».

Τους στίχους καθώς και τη μουσική τους έχει γράψει ο ίδιος ο Ανδρέας. Ένα κομμάτι σε λαϊκό τόνο με έντονο στίχο, του οποίου ο δημιουργός είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία!
Απολαύστε τον!

Ποιος είναι ο Ανδρέας Λεβέντης ;

Ο Ανδρέας Λεβέντης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου του 1988. Παρακολούθησε μαθήματα drums στην ηλικία των 15 και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, είναι συνθέτης και στιχουργός. Από πολύ μικρή ηλικία του άρεσε το τραγούδι και το πρώτο του σημαντικό δώρο ήταν μια μικρή κιθάρα. Έχει κάνει live εμφανίσεις στην Αθήνα και στη Ρόδο από όπου ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά. Εκτός του τραγουδιού έκανε χρόνια Judo, υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και υπηρέτησε στο στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός.

Κυκλοφορεί από τη Final Touch, την εταιρεία του Μίλτου Καρατζά που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες, υπό τη διανομή της Cobalt Music.


Loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας