Κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας με αποδείξεις από την Amber που πήρε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Depp

Johnny Depp και Amber Heard και επίσημα δεν είναι πια μαζί. Μόλις πριν από δύο ημέρες, η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από μόλις 15 μήνες του γάμου για «αδιάλλακτες διαφορές», τα πράγματα μοιάζουν να έχουν βγει εκτός ελέγχου.
Τι συνέβη σε ένα από τα πιο αξιοζήλευτα ζευγάρια του Hollywood;

Την απάντηση δίνει η Amber Heard που έστειλε στο People μια φωτογραφία με το πρόσωπό της γεμάτο μώλωπες που προκλήθηκαν από χτυπήματα του Johnny Depp.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης, η Heard κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο Johnny Depp πως την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα με στόχο να μην πει σε κανέναν τίποτα.

Amber-Heard-molopes-People-Johnny-Depp

Μετά την καταγγελία, το δικαστήριο του Λος Άντζελες επέβαλε προσωρινούς περιοριστικούς όρους στον Johny Depp την Παρασκευή, αφότου η Amber Heard υποστήριξε ότι υπήρξε επανειλημμένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας. O δικαστής έδωσε επίσης άδεια στην Heard να μείνει στο σπίτι που ζούσαν μαζί, αλλά απέρριψε το αίτημα της να λαμβάνει 50 χιλιάδες δολάρια τον μήνα ως διατροφή, σύμφωνα με το TMZ. Επίσης, ο δικαστής αρνήθηκε να θέσει ως όρο το να κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού ο Depp.

Amber-Heard

Από την πλευρά του Johnny Depp δεν έχει υπάρξει κάποια συγκεκριμένη αντίδραση για το περιστατικό. Οι εκπρόσωποί του αρκέστηκαν σε μια σύντομη ανακοίνωση, που αναφέρει πως «Λαμβάνοντας υπόψη τη σύντομη διάρκεια του γάμου και την πρόσφατη, τραγική απώλεια της μητέρας του, ο Johnny δεν θα απαντήσει σε καμία από αυτές τις αισχρές, ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά και την παραπληροφόρηση και τα ψέματα σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ελπίζουμε πως η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έρθει γρήγορα.»

Αφήστε το σχόλιό σας