Ζαφείρης Μελάς
Ζαφείρης Μελάς

Ο Ζαφείρης Μελάς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Κόκκινη Βροχή», προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς.

Στις δύσκολες μέρες που περνάει το ελληνικό τραγούδι και η δισκογραφία στην Ελλάδα η Lobby Music δείχνει την αγάπη της για το ελληνικό τραγούδι φέρνοντας στο δυναμικό της τον Ζαφείρη Μελά μια από τις μεγαλύτερες φωνές στην Ελλάδα.

Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων ο όποιος καταφέρνει να είναι χρόνια στο προσκήνιο χωρίς να προκαλεί. Έχει πετύχει με αξιοπρέπεια να είναι στην πρώτη σειρά εδώ και χρόνια. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει την νέα δισκογραφική του δουλεία, η οποία θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου με δυνατά λαϊκά τραγούδια.

Ο Ζαφείρης επιστρέφει με δυνατό come back,  με το νέο του τραγούδι promo να έχει ξεκινήσει να παίζεται στα ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο. Τίτλος του «Κόκκινη Βροχή», ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή του Νεκτάριου Μπήτρου στη μουσική, αλλά και στους στίχους.

Η Lobby Music αισθάνεται περήφανη που κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της την μεγάλη αυτή λαϊκή φωνή που ακούει στο όνομα Ζαφείρης Μελάς, υπομονή λοιπόν μέχρι τις 15 Μαρτίου που θα κυκλοφορήσει το cd του.


Loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας